FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-3

VIDEO Tavi Popescu, interviu confuz: „Golul? Specialitatea casei. Nu prea am exersat” + Concluzia lui Ilie Dumitrescu

Tavi Popescu / Sursă foto: Captură GSP Live
Tavi Popescu / Sursă foto: Captură GSP Live

Articol de , - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 23:43 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:52

Autor al unui supergol în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat 3-3, Tavi Popescu (19 ani) a oferit declarații contradictorii la finalul partidei. Deși admite că adoră să marcheze de la distanță, puștiul spune că nu repetă astfel de execuții la antrenamente. 

„E specialitatea casei la mine (n.a - execuția de la gol) și sper s-o țin la fel. Nu prea am exersat. 

A fost un meci incendiar, cum ați văzut. E bine că suntem acolo, în spatele lor”, a declarat Tavi Popescu, intervievat la zona mixtă de pe Arena Națională. 

FCSB - CFR CLUJ. I-a ieșit bijuteria! » Cum a reușit Octavian Popescu unul dintre golurile sezonului în derby: 3 vinovați
FCSB - CFR CLUJ
FCSB - CFR CLUJ. I-a ieșit bijuteria! » Cum a reușit Octavian Popescu unul dintre golurile sezonului în derby: 3 vinovați

Tavi Popescu, lăudat de Ilie Dumitrescu și Gigi Becali: „Încântător”

Ar trebui să tragem o concluzie după acest meci. Octavian Popescu nu e jucător de bandă. E fie inter, fie mijlocaș în spatele atacantlui. E cel mai bun meci pe care el l-a făcut la FCSB. Încântător! Am văzut niște execuții, am văzut o progresie, plus acel gol.

- Ilie Dumitrescu

Tavi Popescu e jucător de 100 de milioane de euro. A jucat în stil de mare jucător azi. I-am spus lui MM că e posibil să ni-l fure unul cu 30-40 de milioane de euro. Dacă cineva dă 30 de milioane, îl fură! Dacă îl mai țin doi ani, fără 100 de milioane de euro nu-l dau! Fără Tavi Popescu, noi avem probleme. 

El e jucător de echipă mare, e mai important decât Tănase. Plus că Tavi Popescu e mai mult inter sau număr 10. El are nevoie de curaj pentru a alerga cu mingea la picior.

- Gigi Becali, patron FCSB

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - CFR Cluj 3-3

+19 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB - CFR Cluj 3-3. Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi! Dar omul meciului e altul”

Gigi Becali a intrat în direct, după 3-3 cu CFR Cluj: „L-am sunat acum pe Florin Tănase. Nu-mi convine!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
836620189762069
Constantin Nita  •  28 Ianuarie 2022, 16:36

Pai ce ar putea sa zica , ca nici el nu stie daca a vrut sa centreze sau sa dea la poarta . Asa -a nimrit , dar machedonul il face erou , crezind ca-l ambitioneaza pe ala de 30 de milioane pe care cerea anul trecut .

magic4ever
magic4ever  •  24 Ianuarie 2022, 14:14

Gol de portar toata ziua...le-a mancat meciul tanarul portar de data asta.....si la golul 2 a pus mana moale la o minge usoara pe care putea sa o apere, la golul 3 a sarit in reluare....Vlad a scos o minge mult mai grea in min 4 la Debeliuj....se simte enorm lipsa lui Arlauskis, Cfr nu pierdea niciodata meciul asta cu el in poarta...

mosierul
mosierul  •  24 Ianuarie 2022, 12:06
Postat de Nils Vig pe 24 Ianuarie 2022, 09:34

Ăsta e talentat, nimic de zis, dar e mai prost decât Claudiu Răducanu.

...totuși, exista o diferență între ei...Raducanu era doar prost, ăsta e prost cu crengi !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close