FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

HORA LA FCSB // Transferul-surpriză al lui Becali e pregătit să rupă norii: „Mănâncă adversarii pe pâine!” » Dar e o problemă: „Unde joacă?!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 09:48

Ioan Hora (30 de ani), cel mai recent transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, este caracterizat de Viorel Domocoș, omul care l-a avut în pregătiri la Luceafărul Oradea.

Ioan Hora a început imediat antrenamentele cu echipa lui Mihai Teja și a debutat excelent în roșu și albastru, gol în remiza, 1-1, cu Dinamo Kiev.

Rămâne de văzut unde-l va folosi tehnicianul în partidele oficiale, fie vârf împins, fie extremă.

Oricum, în noul sistem al lui Teja, atacantul, fie el și central, nu mai e fix în avanposturi, trebuie să fie capabil să facă schimb de locuri și cu coechipierii.

Fotbalistul a relatat la prezentarea de la Palat, în fața lui Gigi Becali, că el s-a antrenat cu Luceafărul Oradea, formație din liga secundă, din orașul său natal. Iar Viorel Domocoș, antrenor secund al bihorenilor, fost dinamovist și fost internațional, a povestit pentru Gazeta Sporturilor.

„A venit la noi și s-a antrenat, ca orice jucător din lot. Știa că nu va avea tratament preferențial, dar el a zis că pune osul, că vrea să arate de ce era la un moment dat în lotul naționalei. E fotbalist, ce vorbim?! Se vede de cum pune piciorul pe minge, șut, detalii...

N-a ieșit degeaba golgeterul României! Și e și caracter fain, un băiat super. Fiindcă degeaba ești fotbalist dacă nu ai și personalitate, trebuie și să fii om.

Fiindcă la război ai nevoie de oameni puternici, să mergi cu ei la luptă, nu când te uiți pe lângă tine să vezi că ai rămas singur, că te lasă la greu! Cu încredere din partea antrenorului și a coechipierilor, îi mănâncă pe pâine pe fundașii adverși”, a declarat Domocoș pentru GSP.ro.

5 goluri în 20 de meciuri a înscris în Turcia ca atacant central, în ultimul sezon jucat, 2017/2018

2 goluri goluri în 10 partide a marcat Hora în Turcia ca extremă stânga în ultima ediție jucată, iar în alte două partide a fost extremă dreaptă și n-a avut nicio reușită

"Eu cred că Steaua va lua campionatul, dar trebuie să nu mai piardă puncte cu echipele considerate mici"Viorel Domocoș, secund Luceafărul Oradea

"Unde să joace dacă nu pleacă Gnohere?!"

Harlem Gnohere, printr-un transfer în străinătate, îi poate netezi lui Hora drumul spre primul "11", crede Claudiu Niculescu, fost atacant la rivala roș-albaștrilor, Dinamo.

„Dacă nu pleacă Gnohere, nu văd unde ar putea juca Hora! Mai ales că este și Rusescu. Hora e marcator, dar are un mare impediment!

Nu joacă de 9 luni! Indiferent cu cine te antrenezi, cum te antrenezi, e greu să intri rapid în ritm, n-ai cum!

E foarte, foarte greu să revii într-o formă bună așa repede. Poate că l-au adus pe Hora știind că există ceva clar cu Gnohere”. 

Cifrele sunt cenușii

Hora e liber de contract de la finele lunii septembrie 2018, nu a jucat niciun meci oficial în actuala ediție.

În sezonul 2017/2018, a strâns 32 de meciuri, în care a reușit 7 goluri și 2 assist-uri. În toamna lui 2017, a evoluat pentru Akhisarspor în Superliga turcă, unde a strâns 13 partide, evoluând în medie 27 de minute.

N-a reușit niciun gol. În schimb, a făcut-o de 4 ori în 4 dueluri din Cupa Turciei.

A înscris un hattrick cu o formație de liga a patra, Erzincaspor (6-0), și o dată cu Ankara Demir (3-0) din a treia divizie.

În 2018, a trecut la Elazigspor, eșalonul secund, unde a strâns 15 meciuri, 3 goluri și 2 assist-uri. Ultima reușită a fost în aprilie anul trecut, cu Adanaspor (2-3). 

Vezi și:

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Debut fără veterani » Teja are absențe importante: cum ar putea arăta FCSB în prima etapă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
ion_palnie
ion_palnie  •  27 Ianuarie 2019, 18:54

Alta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Ianuarie 2019, 17:33

ba dinamo ***, sunteti ultimii ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Ianuarie 2019, 16:59

ha ha ha deci clona fcsb joaca in nori am avut eu dreptate

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close