FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

NOTE GSP „Chiar nu vă e rușine?” » Titlu dur pe prima pagina a Gazetei de azi + notele minuscule pentru prestațiile arbitrilor

FCSB - UTA 2-1. FOTO: Gazeta Sporturilor +18   FOTO
FCSB - UTA 2-1. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 07:00 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 09:28

Gazeta Sporturilor a reacționat, în ediția tiparită de astăzi, în fața prestațiilor penibile ale arbitrilor in meciurile Chindia - CFR 0-1 și FCSB - UTA 2-1.

Arbitrajul in Liga 1 e un dezastru absolut. După ce Radu Petrescu a făcut praf Chindia - CFR 0-1, brigada de la FCSB - UTA a tras aseară din toate puterile pentru echipa lui Becali, inventând două penalty-uri.

„Chiar nu vă e rușine?” » Titlu dur pe prima pagina a Gazetei de azi + notele minuscule pentru prestațiile arbitrilor
Prima pagină din Gazeta de azi

Vicecampioana FCSB rămâne în cursa pentru titlu cu ajutorul uriaș al arbitrului Marian Barbu, care i-a acordat două penalty-uri rușinoase. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 în fața UTA-ei, însă jocul băieților lui Toni Petrea a lăsat în multe momente de dorit.

Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!
FCSB - UTA
Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!

Tănase, cel mai bun de pe teren. Toni Petrea, nota 4!

Într-un meci viciat evident de brigada lui Marian Barbu, realizările fotbaliștilor din cele două tabere au trecut în plan secund. Cel mai bun fotbalist de pe teren, conform notelor primite în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor, a fost căpitanul Florin Tănase, cel care a transformat cele două penalty-uri primite cadou de roș-albaștri (nota 7). 

Au fost, însă, și jucători care au dezamăgit duminică seara: Andrei Miron a fost veriga slabă din apărarea roș-albaștrilor, primind nota 4

Olaru, Șut, Keșeru sau Octavian Popescu au lăsat la rândul lor de dorit, fiind notați cu 5. Toni Petrea, tehnicianul roș-albaștrilor, a încasat aceeași notă precum cea a lui Miron, 4! 

Arbitrii, eroii negativi ai partidei FCSB - UTA

Eroii negativi au fost însă oameni trimiși de CCA pe Arena Națională. Gazeta i-a acordat lui Marian Barbu nota 2, în timp ce asistentul Mircea Orbuleț, ce poartă partea lui de vină la golul secund al FCSB-ului, a primit nota 3.

„Chiar nu vă e rușine?” » Titlu dur pe prima pagina a Gazetei de azi + notele minuscule pentru prestațiile arbitrilor

Porumboiu: „Cum să dai penalty, ce arbitru FIFA ești tu?” 

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, a comentat faza primului penalty acordat de arbitrul Marian Barbu în FCSB - UTA, din care gazdele au deschis scorul prin Florin Tănase. 

„Am văzut faza, dar mai bine nu o mai vedeam. Cum să dai penalty la faza aia, ce arbitru FIFA ești tu? Ești aproape de fază, la 3 metri. Dacă de la distanța aia nu vede bine, înseamnă că are o problemă de vedere. 

Te faci de rușine, să dai un așa penalty ca arbitru FIFA. Probabil e o întrecere socialistă, cu ghilimelele de rigoare. «Hai să-i ajutăm pe unii, dar și pe ceilalți». Și toată lumea e mulțumită, nu mai zice nimeni nimic. Un arbitru care dă un astfel de penalty, aflat la 3 metri de fază, nu are treabă cu fotbalul, cu arbitrajul, cu nimic!”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - UTA 2-1

+14 FOTO

Vezi și alte știri despre FCSB:

FOTO Arbitraj penibil pro-FCSB: două penalty-uri INVENTATE!

Laszlo Balint, furibund: „Vreți să fiu calm? Nu am cum! Doar în Liga 3, unde stăteau spectatorii cu coasa la gard, am mai trăit așa ceva!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (114)
orlick
orlick  •  06 Decembrie 2021, 19:14
Postat de hmmmm pe 06 Decembrie 2021, 10:01

Eu țin cu aceasta echipă și o consider adevărata continuatoare a Stelei prin prisma continuității, chiar dacă jj își bate joc de ea. Însă, deși nu ajută la ceva, toți suporterii adevărați ar trebui să le ceară scuze celor de la UTA pentru ce s-a întâmplat aseară. Eu unul o fac sincer. Nu ăsta este drumul spre performanță. Vom fi din ce în ce mai jos dacă unele echipe așa înțeleg să câștige. Scuze UTA!!!

Mi-as fi cerut scuze dacă ar fi fost clar ca penaltiurile au fost acordate eronat. Nu o sa îmi cer scuze pentru ca arădenii jucau calcatelea (inclusiv la primul penalti) sub ochii îngăduitori ai arbitrilor. Nu o să-mi cer scuze pentru ca în faza premergătoare golului lor, arbitrul dictează aut pentru arădeni, în loc de fault pentru stelisti. Nu o sa-mi cer iertare pentru ca arbitrul ales sa nu acorde Stelei alte doua penaltiuri clare.

orlick
orlick  •  06 Decembrie 2021, 18:36
Postat de snooker pe 06 Decembrie 2021, 12:46

Ia exemplu de prostalau :)))

Se vede ca ești, dar nu înțeleg de ce te mândrești!

orlick
orlick  •  06 Decembrie 2021, 18:34
Postat de fairplayromania pe 06 Decembrie 2021, 15:22

Sa furi nu e nici-o ruşine....dacă te prinde, plăteşti ! Ruşine trebuie să le fie celor care îi incurajează să fure..... Fură si CFR, fură si Craiova, si Farul.....fură cine poate ! Cînd simula Tănase in careu, comentatorul de la Digi il lăuda, zicea că e o " artă" sa simulezi si sa nu te prindă arbitrul....

Nu e rușine sa furi? Acum imi explic de ce emiți doar aberații pe aici!

Vezi toate comentariile (114)
Comentează