FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Bogdan Vintilă și explicația antrenamentului ad-hoc de la Voluntari: „Nu era ok, nu făcusem deloc mișcare în acea zi”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 14:51

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB, recunoaște că amânarea partidei cu Voluntari nu pune echipa sa într-o situație favorabilă, mai ales pentru că meciul se va juca, foarte probabil, între partidele cu Viitorul și CS U Craiova, ultimele din acest an. 

  • Pentru FCSB urmează disputa din deplasare cu Poli Iași, care se joacă marți, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Mi-aș fi dorit să se joace cu Voluntari. Nu știu când se va juca, nu e anunțată data oficială. Din păcate nu s-a putut juca sâmbătă. Aveam 3 jocuri în 7 zile, acum avem în 8 zile, am mai câștigat o zi dacă se va pune meciul între cele cu Viitorul și Craiova”, a zis Bogdan Vintilă la conferința de presă.  

Antrenorul a vorbit și despre antrenamentul de 30 de minute organizat ad-hoc, imediat cum a aflat că partida de la Voluntari nu se va juca: 

„Trebuie să facem mișcare. În acea zi nu făcusem nimic, niciun antrenament, iar în momentul în care ai o zi pauză, mai ales că jucam alt meci peste 3 zile, nu era ok. Dacă era liberă a doua zi, nu mai făceam acel antrenament. A fost un antrenament scurt, o potență aerobă”.

Vezi și: 

VIDEO „Ce notă vă acordați pentru activitatea de la FCSB?” » Răspunsul neașteptat al lui Bogdan Vintilă la întrebarea reporterului GSP 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
setrannn
setrannn  •  02 Decembrie 2019, 21:43
Postat de Danut Ognean pe 02 Decembrie 2019, 16:40

fortza iasiul

Ogneaaaaaan

100002473541087
Danut Ognean  •  02 Decembrie 2019, 16:40

fortza iasiul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează