FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB

CLINCENI - FCSB // VIDEO Bogdan Vintilă trage tare pentru a-i motiva pe jucătorii de la FCSB: „Nu ne gândim la Dinamo”

Articol de , - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 11:07

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință înainte de meciul cu Academica Clinceni și a spus că trebuie să își motiveze jucătorii pentru un duel cu o echipă slabă.

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă duminică, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

„Echipa e pe drumul bun. Trebuie să rămânem concentrați pentru a fi invicinbili. Urmează un meci pe care trebuie să-l câștigăm. Avem nevoie să obținem puncte, iar prima oportunitate e acest joc. Suntem pregătiți pentru acest meci. Pare ușor dar nu e. E dificil! Trebuie să ne concentrăm. Trebuie să ne gândim că jucăm cu o echipă puternică. Asta e cel mai greu, să îi faci pe jucători să fie concentrați la meciurile considerate mai ușoare.

Nu știu dacă acum se gândește cineva la meciul cu Dinamo. Ne gândim la duelul cu Clinceni, pe care trebuie să-l câștigăm. După aceea vom vorbi de Dinamo”, a declarat Bogdan Vintilă la conferința de presă. 

Bogdan Vintilă: „Pintilii va absenta 4 săptămâni”

Vintilă a vorbit și despre lotul de jucători pe care-l are la dispoziție, dar și despre situația lui Mihai Pintilii, accidentat în meciul cu CFR Cluj, 0-0. 

„Ușor, ușor trebuie să avem o echipă omogenă. Nu se poate face peste noapte, ci în timp. Voi băga echipa cea mai pregătită pentru acest joc. Am un lot foarte mare. Trebuie să dau șansa tuturor să joace. Am un lot pe care-l folosesc eu cum cred. Eu vreau să joc și să câștig. Vreau să pun jucătorii pe pozițiile pe care dau cel mai bun randament. 

Pintilii va lipsi cel puțin săptămâni. Eu cred că rămâne jucător. Acum e jucător, în perioada de pregătire.  E importantă absența lui, dar am jucători care pot suplini absența lui”, a adăugat antrenorul. 

„E o responsabiltiatea mare să antrenez la FCSB. E un club mare. E o plăcere, nu pot spun că e mai ușor sau mai greu. E super, pe cuvânt” 
Bogdan Vintilă

Vezi AICI conferința integrală a lui Bogdan Argeș Vintilă

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV INCREDIBIL! Ăsta este secretul lui Bogdan Vintilă! Cum l-a blocat pe Becali pentru ca FCSB să își revină în Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Scandal la FCSB! A fugit de la echipă: „A dispărut efectiv! Nu a venit la antrenamente”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
cornelconasu
cornelconasu  •  28 Septembrie 2019, 12:56

Să vezi ”luptă” pe Clinceni să arate lui Becali cine le plătește salariile !!!!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Septembrie 2019, 12:29

hai D-le ne crezi *** ,oare nu stiti care sunt legaturile lu *** cu Clinci Clinci ,nu el -ii sponzorizeaza ??? doar e Academi ca ,nu ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jaruan
jaruan  •  28 Septembrie 2019, 12:29
Postat de Ardelean Notorietate Cosmin pe 28 Septembrie 2019, 12:13

Va fi cel mai mare blat, ia sa vezi ce bate fcsb :))

clinceni e fcsb grupa mica.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează