FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Darius Olaru, primele declarații la FCSB: „Voi sta aici câți ani e nevoie pentru a reuși acest lucru”

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 10:50

Darius Olaru (21 de ani) s-a alăturat în această dimineaţă lotului celor de la FCSB, care a efectuat vizita medicală la INMS. 

Fotbalistul acontat de la Mediaş încă din vară a oferit primele declaraţii în calitate de jucător al roş-albaştrilor, vorbind și despre presiunea exercitată de patronul Gigi Becali. 

„Începe un nou capitol în viaţa mea şi mă aştept la tot ce e mai bun. Sunt cele mai bune condiţii din ţară aici. Concurenţa e mare, dar eu voi da tot ce e mai bun şi mă aştept să am acelaşi nivel, să joc cât mai bine şi să plec la mai bine. Am ceva emoţii, dar sunt emoţii pozitive.  

Au fost discuţii să rămân la Mediaş până în vară, dar acum nu-mi rămâne decât să-mi fac treaba cât mai bine aici. Presiunea e mare, avem obiectiv câştigarea campionatului şi sper să-l realizăm. E un pas înainte şi nu vreau să mă opresc aici. Voi sta aici oricâţi ani e nevoie pentru a câştiga campionatul. Orice puşti îşi doreşte să ajungă la FCSB, e cea mai titrată echipă din România şi cred că aici e maximul pe care poţi să-l atingi în campionatul nostru.

Patronul are tot dreptul să comenteze, dar nu cred că va fi cazul de aşa ceva dacă evoluţiile mele vor fi bune”, a declarat Darius Olaru. 

ÎNCĂ UN FOTBALIST ELIGIBIL U21

Venirea lui Olaru fortifică FCSB în privința opțiunilor pe care le va avea privind regula impusă de FRF pentru jucătorii tineri. Darius e și el eligibil, e născut în martie 1998. 

El se va adăuga unei liste impresionante, de departe ce mai spectaculoasă pe care o echipă de Liga 1 o are în acest moment pentru U21: în afara lui Olaru, mai sunt Coman, Man, Oaidă, Moruțan și portarul Vlad.

1,1 milioane de euroe cota de piață a lui Darius Olaru, conform Transfermarkt

+6 FOTO

Vezi și: 

FCSB // Dilemă majoră: îl poate ține Darius Olaru pe bancă pe Dennis Man? Ce spune precedentul din lot

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  07 Ianuarie 2020, 15:04

Ca unul care am o simpatie pentru Gaz Metan îți spun doar atât: Gazul scrie pe tine.... Nu faci față la Steaua... Mă rog FCSB.

steaua.libera
steaua.libera  •  07 Ianuarie 2020, 12:41

Toti stiti :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează