FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO EXCLUSIV Ilie Dumitrescu dezvăluie de ce se bucură Gigi Becali că a pierdut marca Steaua: „A scăpat de asta”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 11:20

Ilie Dumitrescu a fost prezent miercuri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia și a explicat de ce războiul dintre FCSB și CSA pentru marca, numele și palmaresul Stelei l-a ajutat pe Gigi Becali. 
 

Gigi a scăpat de presiunea fanilor! Scindarea fanilor cu Steaua din Liga 4 și tot ce înseamna FCSB l-au scăpat pe Gigi de presiune. Pentru că era presiune! În oglindă, ar fi cam ceea ce se întâmplă la Dinamo când nu sunt rezultate. El a scăpat singur de chestia asta. Este echipa lui și a investit într-un moment în care nimeni n-o făcea. Și-acum e cam singurul care e pe plus și care investește.

Eu mi-am spus poziția foarte clară. În momentul de față Clubul Sportiv al Armatei Steaua e obligat să faci performanță. E o presiune fantastică. Steaua ar trebui să ajungă în Liga 1, să ajungă în cupele europene. La un moment dat, trebuie să facă pasul către un privat. Și d-asta spun că e o presiune fantastic”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Prietenii lui Ovidiu”. 

Vezi și: 

Gigi Becali a dezvăluit pe ce sumă îl vinde pe Harlem Gnohere: „E mică, dar îl dau”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
catalynn
catalynn  •  14 Noiembrie 2019, 17:17
Postat de pariez_tot_ce_am pe 14 Noiembrie 2019, 15:27

STEAUA este FCSB. mai terminati odata

Discutia e terminata, dpdv legal FC fcsb NU e Steaua, o spune pana si ne-a jiji, deci mai mult nu ai ce sa ceri. Acum ca niste inceti la minte cred in sinea lor ca FC fcsb e Steaua sau Barcelona Estului ori orice altceva gen, e strict problema lor. Hilar e ca nea Mister asta de mahala ieri se plancea ca furtul de indentitate nu e pedepsit in Romania pt ca unul il trolla pe FB, dar ani de zile a sustinut fortul de indentitate al Stelei de catre FC fcsb! Cum nu doar a jucat ci chiar a crescut la Steaua si nici nu e un muritor de foame precum amaratul ala de Duckadam ai avea mai multe pretentii, insa ... NU! :-(

fremenul
fremenul  •  14 Noiembrie 2019, 15:43
Postat de pariez_tot_ce_am pe 14 Noiembrie 2019, 15:27

STEAUA este FCSB. mai terminati odata

Sa nu pariezi tot ce ai pe asta, ca ajungi homeless (ca multi fcfcsbisti, de altfel). De fapt, e decis deja. Steaua are palmares, marca, nume, culori, traditie, istorie, complexul sportiv Steaua. Fcfcsb nimic.

pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  14 Noiembrie 2019, 15:27

STEAUA este FCSB. mai terminati odata

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close