FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB // VIDEO+FOTO 5 informații din cantonamentul roș-albaștrilor: Mihai Pintilii și-a intrat în noul rol + cum a fost primit Darius Olaru de colegi

Articol de , - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 14:17

FCSB // Roș-albaștrii se antrenează de zor la Marbella, în jurul orei 12:45 efectuând cel de-al doilea antrenament al zilei. Mihai Pintilii se comportă deja ca un antrenor secund. 

Eduard Apostol, reporterul GSP prezent la Marbella, a notat 5 informații interesante surprinse la antrenamentul FCSB-ului de la prânz: 

1. FCSB, pe același teren pe care s-a antrenat și Borussia Dortmund

FCSB se antrenează pe Terenul 1 al complexului „Dama de Noche” din Marbella. Spre deosebire de anul trecut, când roș-albaștrii s-au antrenat pe Terenul 4, băieții lui Bogdan Vintilă au ocupat acum terenul principal al bazei. 

Pe același teren s-au pregătit zilele trecute și jucătorii Borussiei Dortmund, lucru ușor sesizabil având în vedere că pe marginea suprafeței de joc au rămas bannerele publicitare ale galben-negrilor. 

150.000 de euroa costat cantonamentul roș-albaștrilor din Marbella

2. Pintilii intră în noul rol

Mihai Pintilii (35 de ani) nu s-a retras oficial, dar și-a intrat deja în rolul de antrenor secund. În prima parte a antrenamentului fizic, «Pinti» a fost unul dintre ajutoarele lui Bogdan Vintilă.

La început, Pintilii a îmbrăcat doar echipamentul albastru, la fel ca toți ceilalți membri din staff-ul tehnic. Pe finalul antrenamentului, „veteranul” și-a pus o bluză neagră, la fel ca restul jucătorilor, participând la niște exerciții tactice. Căpitanul și-ar putea lua rolul în serios și rămâne doar secund în 2020.

+45 FOTO

3. Darius Olaru, „adoptat” de grup

Darius Olaru s-a antrenat alături de noii săi coechipieri. Toți colegii îl strigă «Mexicanu'», poreclă primită încă din copilărie. Olaru a fost primit extrem de bine de grup, puștiul venit de la Mediaș fiind foarte activ. El se cunoaște cu mulți jucători de la loturile naționale de tineret.

4. FCSB sau Inter? 

Echipamentul de pregătire al roș-albaștrilor seamănă izbitor cu cel al lui Inter. Nu e prezent niciun element roș-albastru, negrul fiind culoarea predominantă. 

De altfel, directorul sportiv Mihai Stoica e cunoscut drept un mare susținător al lui Internazionale Milano, ocupanta locului secund din Serie A. 

5. Momcilovic se antrenează normal, Soiledis mai așteaptă

Fundașul Aristidis Soiledis (28 de ani) se pregătește separat cu preparatorul fizic, alături de care efectuează exerciții de stretching, jocuri ușoare cu mingea și ture de teren. Dacă va fi totul în regulă, va evolua în ultimul meci amical, cu japonezii de la Jeonbuk Hyundai FC (22 ianuarie).   

În schimb, Marko Momcilovic (32 de ani) face pregătirea la aceiași parametri cu ceilalți coechipieri. 

PROGRAMUL AMICALELOR FCSB

  • 16 ianuarie, ora 12:00: FCSB - FC Basel 
  • 18 ianuarie, ora 16:00: FCSB - Karlsruher SC 
  • 20 ianuarie, ora 17:00: FCSB - FC Lokomotiv Moscova 
  • 22 ianuarie, ora 17:00:  FCSB - Jeonbuk Hyundai FC

Vezi și: 

Corespondență GSP din Spania // FOTO Cantonamentul românilor - paradisul fițelor

FCSB // S-au trezit cu noaptea-n cap! Detalii din prima zi de cantonament a roș-albaștrilor + cine i-a „vrăjit” pe toți oamenii din club

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mehighms
mehighms  •  14 Ianuarie 2020, 09:52
Postat de Pappa Giozi pe 13 Ianuarie 2020, 19:35

Và rog din sublet drags gsp scrieți si de hârtie igienică folosesc behăitoarele.

ce ai mai ***, ai ramas fara os ?!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108917206757657
Valentin Ciocea  •  14 Ianuarie 2020, 09:23

Steaua este și a fost mereu numai în liga întâi restul este utopie1

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Ianuarie 2020, 22:36
Postat de Danut Ognean pe 13 Ianuarie 2020, 16:55

fortza dinamo!fortza cfr!

Așa, Dănuț! Acu', cât e pauză în campionat, că mai e un pic până pe 1 februarie, vine Astra și te întristează și iar dispari... „Fortza”, bre, ionuțistule! „Fortza” oricare, numai Steaua să nu fie... Și, bineînțeles, „fortza” FC D 1948S A, actuala și viitoarea ccombatantă în playout, spre disperarea ionuțeilor coregrafi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează