FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Gică Hagi, vorbe galante după victoria cu FCSB: „Soția îmi spune din când în când «Dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti?». Eu zic mai greu”

Gică Hagi alături de familia sa: Kira, Marilena și Ianis
Gică Hagi alături de familia sa: Kira, Marilena și Ianis

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 14:24

După victoria cu FCSB, 2-1, Gică Hagi, antrenorul de la Viitorul, a fost extrem de binedispus la conferința de presă și a vorbit despre viața personală și despre soția sa, Marilena. 

„Viața mi-a dat de toate: sport, fotbal, sunt celebru şi am o familie incredibilă. Am o nevastă care e cu mine, care mi-a dat doi copii și care mă susţine şi pentru ceilalţi 200. 

Dacă nu mă susţinea ea, îmi lua toţi banii. Îi mulţumesc pe această cale. Îmi spune din când în când «Dar nu îmi zici şi mie că mă iubeşti?» E mai greu, că eu zic mai greu. Dar ea ştie că ţin la ea. Și ea ține la mine”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

Gică Hagi și Marilena sunt căsătoriți din 1995 și au doi copii, Ianis și Kira. Marilena este sora mai mare a Luminiției Popescu, soția lui Gică Popescu.

Citește și:

Gică Hagi s-a dezlănțuit după victoria cu FCSB: „România nu mai există! Doar ne băgăm și ne scoatem. Duceți-vă în Ungaria să vedeți!” » Mesaj pentru UEFA

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
1234153633417570
Hidos Dorina  •  14 Martie 2019, 12:40

Hagi e cel mai mare, dupa Dobrin. Nici nu se compara.

masinameaeata
masinameaeata  •  13 Martie 2019, 23:13

Felicitari Gica Hagi!!! Tine-o tot asa, imi place cand gandesti pozitiv, se vede ca esti optimist si iti vine zambetul pe buze si ai chef de vorba si de vaiata(sa fiu sincer si eu sunt la fel)!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  12 Martie 2019, 19:32

Dincolo de rivalitati trebuie spus clar , Hagi e cel mai mare om de fotbal din istoria fotbalului din Romania, aproape sigur cel mai bun fotbalist roman, antrenor campion cu o echipa de tineri cu care alti antrenori ar fi jucat in play off, Viitorul se califica constant in cupele europene in ultima perioada, academie de fotbal, titluri, loturile nationale pline de copii de la Viitorul, stadion propriu, fiul fotbalist, ce sa-i mai ceri lui? Poate un trofeu cu nationala mare cu el antrenor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează