FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Iordănescu acuză: „Nu știu dacă titlul va fi câștigat de cea mai bună echipă! Federația a greșit”

Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că erorile de arbitraj au influențat decisiv actualul sezon de Liga 1 și vede o finală pentru titlu în ultima rundă, între CFR Cluj și FCSB.
Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că erorile de arbitraj au influențat decisiv actualul sezon de Liga 1 și vede o finală pentru titlu în ultima rundă, între CFR Cluj și FCSB.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 09:26 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 10:29

Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că erorile de arbitraj au influențat decisiv actualul sezon de Liga 1 și vede o finală pentru titlu în ultima rundă, între CFR Cluj și FCSB. 

Anghel Iordănescu, unul dintre cei mai importanți antrenori din istoria fotbalului românesc, simte că viitoarea campioană din Liga 1 nu va fi una pe deplin meritată. Fostul selecționer crede că Federația a greșit când a crescut numărul echipelor la 16 și acuză arbitrajul. 

Anghel Iordănescu, despre lupta dintre CFR Cluj și FCSB: „Federația a greșit!”

„Este clar, mi-aş dori foarte mult ca CFR-ul să câştige campionatul. Din punctul meu de vedere, Edi a făcut o treabă foarte bună, în condiţiile în care a preluat o echipă în cădere liberă, care câştigase trei ani la rând campionat, o echipă uzată, cu o medie de vârstă înaintată. 

Dar el a reuşit să recupereze punctele pe care FCSB şi Craiova le aveau, în momentul în care a preluat echipa. Nu ştiu dacă campionatul va fi câştigat de cea mai bună echipă. Din punctul ăsta de vedere, Federaţia a greşit, prin faptul că a crescut numărul echipelor de la 14 la 16, într-un an în care avem un Campionat European, într-un an în care a fost şi această criză sanitară, această pandemie. 

Faptul că n-au avut date disponibile ca să dea competiţiei şi un răgaz de respiro... sunt foarte multe jocuri în care echipele sunt epuizate, jucătorii fac crampe musculare, suferă accidentări. Toate aceste lucruri afectează calitatea jocului şi calitatea echipei care va câştiga campionatul”, a declarat Anghel Iordănescu, conform Look Sport.

Anghel Iordănescu: „Competiția e influențată de arbitraj”

„Mai este un aspect, competiţia internă este influenţată de arbitraj, indiferent că vorbim despre play-off sau play-out. Au fost foarte multe meciuri decise de greşelile de arbitraj. Şi din acest punct de vedere nu ştiu dacă echipa care va câştiga campionatul poate spune, pe bună dreptate, că merită. Cred că se va ajunge la ultimul meci. Campionatul se va juca la Cluj, cu titlul pe masă”, a concluzionat Anghel Iordănescu. 

VIDEO Iordănescu jr. și Petrea, făcuți praf în direct: „Două mascote de antrenori! E o tragedie că unul dintre ei va lua titlul”

Citește și alte știri din play-off:

CS U Craiova - CFR Cluj, cu spectatori? Comunicatul oltenilor: „Suntem pregătiți!”

Conference League înseamnă doar mărunțiș! La ce măsuri vor apela FCSB și CFR Cluj, dacă ratează titlul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
florar
florar  •  14 Mai 2021, 11:23

Iordănescu probabil că are in minte pe Calin plin de sânge iar arbitrul nici nu a fluierat!!! Chivulete!!!!

magic4ever
magic4ever  •  14 Mai 2021, 10:56

Daca CFR pierde titlul principalul vinovat este Edi Iordanescu care tot insista cu jocul lui ofensiv desi nu are fotbalisti pentru asa ceva ....cu jocul lui "ofensiv" a avut 1 sut pe poarta cu Sepsi...si au mai fost si alte meciuri in care ofensiva CFR-ului nu a contat...in loc sa accepte calitatile fizice,tactice pe care le au fotbalistii de la CFR si sa joace ce poate echipa el insista cu jocul ofensiv...este diferenta uriasa intra Edi Iordanescu si super campionul Dan Petrescu care statea rau in clasament pentru ca a pus pret pe cupele europene si in liga 1 a menajat fotbalistii si a avut si o perioada cu multi fotbalisti cu covid si accidentati...daca era lasat Dan Petrescu si dupa ce au iesit din cupele europene,CFR era deja campioana...

adrianciprian
adrianciprian  •  14 Mai 2021, 10:55

Iedi a recuperat puncte, dar are o singură victorie în 5 meciuri cu Craiova și Fcsb.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează