FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCU CRAIOVA 1948

VIDEO+FOTO EXCLUSIV Antrenament spartan în cantonamentul lui FCU Craiova 1948! Imaginile surprinse de GSP în Slovenia

Jucătorii lui Adrian Mutu au avut parte azi de un antrenament extrem de solicitant / FOTO: Vlad Nedelea +49   FOTO
Jucătorii lui Adrian Mutu au avut parte azi de un antrenament extrem de solicitant / FOTO: Vlad Nedelea

Articol de , - Publicat joi, 24 iunie 2021 13:14 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 14:59

FCU CRAIOVA. Jucătorii lui Adrian Mutu au avut parte azi de un antrenament extrem de solicitant. Chiar mai greu decât cel din prima zi întreagă de cantonament. Au avut de parcurs un circuit, cu 11 aparate diferite. Imaginile oferite sunt extrem de spectaculoase. 

  • Corespondență GSP din Slovenia

După o zi ceva mai relaxantă, cea de ieri, când antrenamentele au fost mai mult cu mingea, cu mici excepții, azi dimineață, la Zrece, în Slovenia, jucătorii lui Adrian Mutu au avut parte de o surpriză deloc plăcută. 

„Briliantul” și stafful său le-au pregătit jucătorilor un tur de forță, un antrenament întreg de pregătire fizică spartană. 

+45 FOTO

11 aparate, repetetări de 30 de secunde 

Frânghii groase, greutăți, TRX, mingi medicinale, în total un tur de 11 aparate pe la care fiecare jucător a fost nevoit să treacă. Serii de câte 30 de secunde, cu mici pauze între repetări, plus pauze de câteva minute la fiecare 3 aparate. 

Chiar și așa, jucătorii au găsit puterea să se simtă bine, au zâmbit în fața camerei și au executat cu atenție fiecare exercițiu. 

Totul la milimetru în cantonamentul lui FCU Craiova 1948

Bogdan Pătrașcu, secundul lui Adi Mutu, Roberto Berruero și Dan Vasilică, plus ceilalți membri ai staffului au supervizat fiecare mișcare, astfel încânt nimic să nu fie executat cu jumătate de măsură. 

O oră de pregătire intensă, cu bucuria jucătorilor la final când au aflat cu după amiază vor avea liber. Prima după amiază liberă din acest stagiu de pregătire. 

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA I-a cucerit din 3 antrenamente! Marele secret al lui Mutu la FCU Craiova: așa s-a impus în fața jucătorilor

Românul care a plecat din Olanda pentru a fi căpitan la FCU Craiova: „Am crescut cu Balaci și imnul Craiovei!”

Playtech: BREAKING: Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf. E DISPERAT să divorțeze de ea, așa că i-a CERUT să facă asta în septembrie


Comentarii (4)
george.br
george.br  •  25 Iunie 2021, 10:34
Postat de jony_10 pe 25 Iunie 2021, 00:41

Articole scrise de booveni...mare echipa e și asta făcută în 2017... A adus 5 jucători și aia au fost împrumutați toată cariera

Noi luam fotbalisti, nu smardoi!

jony_10
jony_10  •  25 Iunie 2021, 00:41

Articole scrise de booveni...mare echipa e și asta făcută în 2017... A adus 5 jucători și aia au fost împrumutați toată cariera

vidoq
vidoq  •  24 Iunie 2021, 16:49

Cu multă muncă o să reușim!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează