FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

FCU Craiova - AS Roma, amical de gală » Cum a ajuns Mutu la Mourinho și când se joacă meciul

FC U Craiova 1948 va disputa un amical împotriva celor de la AS Roma, pe 25 iulie, chiar pe Stadio Olimpico. Dezvăluirea îi aparține lui Ioan Becali.
FC U Craiova 1948 va disputa un amical împotriva celor de la AS Roma, pe 25 iulie, chiar pe Stadio Olimpico. Dezvăluirea îi aparține lui Ioan Becali.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iunie 2021 19:59 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 20:29

FC U Craiova 1948 va disputa un amical împotriva celor de la AS Roma, pe 25 iulie, chiar pe Stadio Olimpico. Dezvăluirea îi aparține lui Ioan Becali. 

  • FCU Craiova efectuează un cantonament în Slovenia, la Zrece, o stațiune preferată iarna de pasionații sporturilor în zăpadă, aflată la 30 de minute de Maribor 
  • Stagiul de pregătire este programat în perioada 21 iunie - 9 iulie.

Ioan Becali a dezvăluit că Jose Mourinho a acceptat meciul amical cu FC U Craiova 1948. Va fi evenimentul unde AS Roma își va prezenta lotul pentru stagiunea următoare. Conform impresarului, clubul italian va suporta toate cheltuielile. 

FC U Craiova 1948, amical cu AS Roma

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. Mou a eliminat tot și a zis: «Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul». Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a spus Ioan Becali, potrivit As.

Adrian Mutu, conflict cu Mourinho la Chelsea

Într-un dialog purtat în 2019 cu Ovidiu Ioanițoaia, Adrian Mutu vorbea despre relația zbuciumată pe care a a avut cu Jose Mourinho. Atacantul român a fost unul dintre primele vedete transferate de Abramovici la clubul londonez. În 2003, Parma încasa 22 de milioane de euro pentru Mutu. 

Adrian Mutu a fost dat afară de la Chelsea, în 2004, după ce a fost testat pozitiv cu cocaină.

„Nu cred că Mourinho m-a pândit. Atunci și mult timp după l-am bănuit și am dat crezare anumitor voci din diverse anturaje. Că el ar fi făcut acest lucru intenționat. Acum sunt antrenor și mă face să cred că nu el. Trebuie să fii nebun ca antrenor să faci asta. 

Eu îmi aduc aminte că Mourinho când a venit mi-a spus că vrea să facă Chelsea în jurul meu. Într-o lună era nebun dacă mă dădea afară. E un episod de care se vorbește de 17 ani. A fost o lecție. Vorbesc cu Mourinho, m-am și văzut cu el, nu e niciun fel de problemă. A fost doar vina mea și atât. Nu știu dacă am fost singurul... N-am de unde să știu”, a povestit Mutu, la „Prietenii lui Ovidiu”. 

Jose Mourinho a revenit în Italia: era antrenor la AS Roma

În această vară, Jose Mourinho a revenit în Italia, locul celor mai mari performanțe din cariera de antrenor. Doar că destinația nu a fost Inter, ci a fost una surprinzătoare. „The Special One” vrea să îi readucă pe romani în grupele Ligii Campionilor, după 4 sezoane de absență.

VIDEO Adrian Mutu se pregătește de primul meci pe banca Craiovei

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Adi Mutu abia așteaptă derby-urile cu CSU și are un mesaj pentru rivala din oraș: „Va fi ceva extraordinar!”

VIDEO+FOTO Liber la joc, pregătiri pentru primul amical » Ultimele detalii din cantonamentul lui FCU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
stefy29
stefy29  •  27 Iunie 2021, 16:23
Postat de potec pe 27 Iunie 2021, 09:40

Ba cap sec cind vreodata csu a avut o relatie buna cu gsp , cu digi sau cu cine mai vrei tu? Ba obisnuieste-te cu ideea ca sunteti doar fcu si ca mititelu a investit cei mai multi bani din istorie in imagine, cu bani la gsp , cu bani la postaci, el l-a copiat pe fratele becali dar l-a si intrecut . Cind n-o mai pompa bani sa vezi atunci cum o sa se vb de fcu la nivelul unui rapid

***, daca nu erau televiziunile si presa aservite psd, ocrotitorul si intemeietorul clonei mogosoaia, de cs litera u nu se auzea in veci. Daca cele doua, de fiecare data cand se discuta de scarbosenia voastra, reaminteau ca sunteti o echipa politica, ca ati fost infintati direct in liga a II- a, ca folositi numele Universitatea Craiova pentru ca platiti institutiei de invatamant, ca pentru echipa psd a fost schimbata regula jocului din mers sa puteti promova din primul an in liga 1, nu sa stati 3 ani cum ar fi trebuit, si exemplele ar putea continua, erati nimic. Ba patimitilor, istoria nu o puteti schimba. Ati fost bagati cu japca in casele oamenilor, prin televiziuni, la fel cum ati fost bagati si in fotbal. Stiinta e una singura si aceea nu e cs litera u mogosoaia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

potec
potec  •  27 Iunie 2021, 12:59
Postat de george.br pe 27 Iunie 2021, 10:33

Sapasule, umorul tau e devastator, iar prostia ta e fara margini! Pricepi macar cum vine asta... "prostie fara margini"? Adica mai prost de-atat nici ca se poate! Si nu precupetesti niciun efort ca sa ne demonstrezi asta! Uite ca am vorbit si pe limba ta, poate intelegi...

Tu vb de prostie bai centura orasului , cind prostia ta depaseste orice imaginatie. Te-am deconspirat si numai poti de durere bai avion? Cum ai putut ma in prostia ta sa vi sa ne spui ca mititelu a cumparat avion? Ba mititelu nu vede ca arunca banii degeaba pe tine , nu vede ca nu te mai crede nimeni?

george.br
george.br  •  27 Iunie 2021, 10:33
Postat de potec pe 27 Iunie 2021, 09:26

Ba avion tu vb de dorinte , de teluri in viata cind tu esti tot timpul pe aici? Tu ba amaritule mai ai viata? Stai un pic asa tu esti la servici aici, ai avut de munca saptamina asta, ti-a platit si tie orele suplimentare, orele de noapte?prea ai transpirat rau. Zi ma sti unde e parcar avionul ala cumparat de mititelu? Ai facut si tu o poza cu el? Ba desteptarea ca ai cosmaruri cu avioane

Sapasule, umorul tau e devastator, iar prostia ta e fara margini! Pricepi macar cum vine asta... "prostie fara margini"? Adica mai prost de-atat nici ca se poate! Si nu precupetesti niciun efort ca sa ne demonstrezi asta! Uite ca am vorbit si pe limba ta, poate intelegi...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează