FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-1

Crăciunescu l-ar da afară după FCU Craiova - FCSB: „Înseamnă că vrei să-ți bați joc de echipă!”

foto: captură DigiSport +7   FOTO
foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 09:44 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 10:04

După FCU Craiova – FCSB 0-1, Ion Crăciunescu a fost extrem de virulent la adresa lui Sekou Sidibe (20 de ani), atacantul oltenilor, pentru izbucnirea nervoasă a acestuia în momentul schimbării. 

Belgianul a avut o izbucnire nervoasă și nu a acceptat deloc ușor schimbarea din minutul 65. Pe teren, a gesticulat sugestiv, a șutat în aer. Apoi, la vestiare, și-a scos tricoul cu emblema alb-albastră și l-a aruncat pe podea, înainte să intre în cabină!

Ion Crăciunescu se ia de Sidibe după FCU Craiova – FCSB: „Înseamnă că vrei să-ți bați joc de echipă”

Fostul arbitru și președinte al Craiovei a criticat gestul belgianului și lasă de înțeles că l-ar fi dat afară de la echipă, dacă era conducătorul oltenilor.

„Sidibe, pentru mișcarea asta, dacă nu are ceva în contract... Când arunci tricoul la pământ înseamnă că vrei să-ți bați joc de echipa asta. Nu mai vorbim ce ai arătat tu în teren. În afară de nervi, nu ai arătat nimic!

Păi cum să arunci tu cu tricoul? Că așa vrea el? Păi omul ăla (n.r -Adrian Mititelu) își dă banii de acasă pentru ei. Și ei stau acolo, în vestiar, și ce fac? Numai figuri fac! Daaa, ne luase ochii Sidibe prin cum a jucat”, a spus Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Dacă Sidibe e supărat, să fie pe el. Poate ar fi vrut să dea mai mult în teren și din acest motiv a reacționat așa
- Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

Dacă ne uităm la ce joacă cei de la Craiova... Iertați-mă, dar e jenant! Nu că FCSB-ul a strălucit. Am văzut niște greșeli... Să mă ierte, dar parcă se luptau cu mingea. Unii parcă erau în luptă cu mingea
 – Ion Crăciunescu

FOTO Sidibe, criză de nervi în FCU Craivoa – FCSB

+3 FOTO
  • Crescut timp de 9 ani la PSV Eindhoven, fotbalistul cu naționalitate belgiană s-a născut în Coasta de Fildeș. Sekou era considerat la 15 ani „wonderkid", copil-minune, iar cluburi mari precum Manchester United, Everton, Tottenham sau Inter Milano au încercat să pună mâna pe el.
  • A rămas la PSV, dar explozia mult așteptată de olandezi a întârziat. A evoluat doar la juniori și tineret până în 2020, an în care Sidibe a semnat un contract pe două sezoane cu FC Emmen, formație modestă din Eredivisie, pentru care a evoluat numai 38 de minute, în trei meciuri.
  • A ajuns la Craiova liber de contract în vară

VIDEO FCU Craiova - FCSB 0-1. Adrian Mutu: „A fost un arbitraj șmecheresc”

Citește mai multe știri despre FCU Craiova -FCSB: 

Edi Iordănescu despre mutarea din a doua repriză: „E bine că decid eu când fac schimbările, așa că îl bag când doresc!” + L-a deranjat declarația lui Crețu

Note GSP: un titular de la FCSB n-a existat! + cei mai slabi jucători din echipa lui Mutu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
fly_vyp
fly_vyp  •  19 Septembrie 2021, 20:34
Postat de nebraska_filipineza pe 19 Septembrie 2021, 10:06

Sidibe a aflat ca FC Calu nu este Stiinta si a clacat...

Iar tricoul pe care-l purta avea aplicata o sigla contrafacuta, pe care apare un cal facand spagatul si nu un leu tinand piciorul pe minge!:)))

fly_vyp
fly_vyp  •  19 Septembrie 2021, 20:29
Postat de kuba pe 19 Septembrie 2021, 18:06

Dacă as fi patronul trustului Digi , l-as concedia imediat pe acest Crăciunescu care minte cu nerușinare ca ar fi și câștigător de Cupa României cu Chimia Rm Vâlcea! :)))))))))) Omul are afinități la Rotaru, Becali și Hagi! A fost un arbitru pro Steaua toată viața lui! O Rușine de “specialist”!

taci, mah, ca e omul vostru de casa! Nu-l mai recunosti? Stiam ca procesezi mai greu, dar nici asa!:)))

doar..titi
doar..titi  •  19 Septembrie 2021, 20:10
Postat de kuba pe 19 Septembrie 2021, 18:06

Dacă as fi patronul trustului Digi , l-as concedia imediat pe acest Crăciunescu care minte cu nerușinare ca ar fi și câștigător de Cupa României cu Chimia Rm Vâlcea! :)))))))))) Omul are afinități la Rotaru, Becali și Hagi! A fost un arbitru pro Steaua toată viața lui! O Rușine de “specialist”!

da bah kubanezule ...iar ai facut-o !!ca de aia a fost angajat la kvsc..''de atatea afinitati pro becali''!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează