FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-1

MM Stoica e consternat de Vali Crețu: „Ce ai spus, mă?! Mi s-a făcut rău!”

FCU Craiova - FCSB 0-1. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a comentat faza care a decis meciul din Bănie și l-a contrat dur pe Valentin Crețu, fundașul dreapta al vicecampioanei, pentru declarațiile de la final.
FCU Craiova - FCSB 0-1. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a comentat faza care a decis meciul din Bănie și l-a contrat dur pe Valentin Crețu, fundașul dreapta al vicecampioanei, pentru declarațiile de la final.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 18:58 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 19:42

FCU Craiova - FCSB 0-1. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a comentat faza care a decis meciul din Bănie și l-a contrat dur pe Valentin Crețu, fundașul dreapta al vicecampioanei, pentru declarațiile de la final.

  • În minutul 60, Valentin Crețu a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo, stoperul oltenilor.
  • „Centralul” Iulian Călin a lăsat inițial jocul să continue, însă câteva momente mai târziu a indicat punctul cu var, la recomandarea asistentului de pe acea parte, Romică Bîrdeș, mult mai bine plasat.
  • Reluările TV au arătat un contact între Diallo și Crețu la nivelul picioarelor, suficient pentru brigada de arbitraj. Fundașul dreapta al roș-albaștrilor a amplificat însă faultul, tăvălindu-se inexplicabil pe gazon câteva zeci de secunde.

Am simțit că pot obține penalty, am fost puțin mai smecher. I-am luat fața, iar el a venit tare în mine. M-a lovit în genunchi, apoi am căzut. Trebuie să fii un pic șmecher și să obții ce trebuie”, a declarat Crețu după meci.

Azi, MM a intervenit în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1 și și-a exprimat părerea: „Pentru mine, e un penalty indubitabil”. Totuși, oficialul FCSB a ținut să-l „urecheze” zdravăn pe Crețu.

După căsătoria-șoc cu nepoata fostei soții, Hulk face un nou anunț incredibil
BRAZILIA
După căsătoria-șoc cu nepoata fostei soții, Hulk face un nou anunț incredibil

FCU Craiova - FCSB 0-1. Mihai Stoica: „Ăsta-i Vali Crețu! Știe și el cum e”

„De fiecare dată când vorbește, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Aseară și-a prezentat scuzele față de Todoran, pe care l-a atacat complet aiurea. Ăsta-i Vali Crețu! La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar «Păcat că n-am și minte». El știe cum e. 

Aseară, după joc, am intrat în vestiar și i-am spus să fie atent la ce declară. «Păi, deja am declarat», mi-a răspuns. «Ce ai declarat, mă?!» Când am auzit, mi s-a făcut rău!”, a declarat MM.

Tot în cadrul interviului de aseară, Crețu și-a prezentat scuzele față de Dinu Todoran, fostul său antrenor pe care-l criticase după primul joc cu Edi Iordănescu pe bancă: „Nu am vrut să jignesc pe nimeni atunci. Chiar am vrut să-mi cer scuze, dar nu am mai apucat pentru că a doua zi m-a făcut cu ou și cu oțet. Dar recunosc că am făcut o afirmație greșită, eram nervos, nu mă certasem cu el înainte, nu voiam să dau în dânsul, dar nu am mai apucat”.

N-a fost cea mai înțeleaptă apreciere a lui Crețu, pentru că e un penalty de necontestat, nu cred că ar trebui să fie șmecher ca să se împiedice. Sigur l-a împiedicat adversarul. Dacă el a făcut ceva bun, a fost o demarcare în profunzime foarte bună, în spatele liniei de fund. Asta a provocat faultul fundașului Craiovei, care, în disperare de cauză, a încercat să salveze situația. Asistentul trebuie apreciat, pentru că a văzut o situație clară de penalty. Dacă nu intervenea, mi-e teamă că nu-l primeam și era o nedreptate
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Cu câteva minute înainte, Mihai Stoica își exprimase opinia cu privire la faza penalty-ului pe contul de Facebook:

„Calm down (n.r. calmați-vă) și ascultați propunerea mea. Dacă un fotbalist se laudă că a fost șmecher (nu e cazul lui Crețu, el chiar n-a fost și nu va fi), să se anuleze golul marcat în urma pretinsei șmecherii. Doar ca să nu se întâmple ceva pe fond nervos cu haterii de serviciu. În rest, rigore nettissimo (n.r. penalty foarte clar) și s-aveți un rest de weekend superbissimo!”.

Calm down și ascultați propunerea mea🧠 Dacă un fotbalist se laudă că a fost șmecher (nu e cazul lui Crețu, el chiar n-a...

Posted by Mihai Stoica on Sunday, September 19, 2021

Părerile editorialiștilor GSP despre faza penalty-ului:

Puțin șmecher!
EDITORIAL
Puțin șmecher!
Autodenunțul lui Crețu
EDITORIAL
Autodenunțul lui Crețu

Ce spune tabăra PRO-penalty:

  • Ion Crăciunescu: „Da, a fost penalty. Crețu a fost șmecher, dar celălalt (n.r. Bradley Diallo) a fost opusul lui șmecher. Cum să te duci direct în el, așa? Dacă un jucător, din neglijență, lovește în piciorul adversarului, cum să-mi reconsider poziția? Diallo, în loc să-l tatoneze, se duce cu piciorul lui stâng și-l lovește pe Crețu”.
  • Edi Iordănescu: „Nu pot să comentez ce zice Adi Mutu. E supărat, dar am mai spus-o, îi văd un viitor strălucit în fotbal. Dar penalty-ul e de neconstestat. Am văzut mai multe reluări. În rest, nu pot să spun, nu îmi aduc aminte de decizii care ar putea fi contestate. Să fim sinceri, chiar nu putem vorbi despre arbitraj”.

Ce spune tabăra CONTRA-penalty:

  • Adrian Mutu: „Arbitrajul ăsta șmecheresc îl știu, că am jucat atâția ani. Nu poate să-mi spună nimeni că a fost penalty acolo! Trebuie să dai când e 100%, nu când e 50-50. Ne-au tăiat toate acțiunile, toate fazele. N-avem voie să punem mâna pe adversari, n-ai cum să joci cu mâinile legate!”.
  • Cristian Geambașu: „Ce ne spune de fapt puțin șmecherul domn Vali Crețu? Că la faza duelului pentru minge cu Bradley Diallo, în urma căreia el a căzut secerat, nu a fost penalty. A fost o vagă atingere bocanc în bocanc între jucătorul FCSB-ului și cel a Craiovei, sancționată cu lovitură de pedeapsă de arbitrul Iulian Călin la semnalizarea tușierului Romeo Bîrdeș. Atât și nimic mai mult”.
MM Stoica e consternat de Vali Crețu: „Ce ai spus, mă?! Mi s-a făcut rău!”
Keșeru a transformat penalty-ul obținut de Crețu

Citește mai multe știri despre FCU Craiova - FCSB:

Adrian Porumboiu îi pune la punct pe Crăciunescu, Balaj și Edi Iordănescu, după penalty-ul din FCU Craiova - FCSB: „Mă delimitez de pozițiile specialiștilor”

Crăciunescu l-ar da afară după FCU Craiova - FCSB: „Înseamnă că vrei să-ți bați joc de echipă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
mario78a
mario78a  •  20 Septembrie 2021, 08:10

Bravo MIMISOR se vede ca ai ,,scoala vietii"

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Septembrie 2021, 08:06

Daca astfel de faze se penalizeaza cu penalti pe motiv, nu am auzit absurditate mai mare, pentru ca jucatorul lui Mutu alearga pe directia de alergare a lui Cretu, este de domeniul fantasticului. Nici unul dintre jucatori nu are intentia sa faulteze iar primul care atinge, caci de lovitura nici nu poate fi vorba, piciorul celuilalt este Cretu care il mangaie pe Diallo pe piciorul stang apoi situatia se inverseaza. Mai mult, Cretu ramane cu piciorul stang in aer, ca sa poata cadea teatral dar arbitrul dicteaza penalti. E de noaptea mintii. Cum, domnilor mari destepti, sa sanctionezi un jucator ca alearga pe directia altui jucator? Dupa logica asta Cretu nu alerga pe directia lui Diallo? Mare este gradina lui Dumnezeu!

152107025994751
Emil Loza  •  20 Septembrie 2021, 07:53

MM ulei nu mai la să toți fraierii la interviu! Că unii știu doar sa alerge sunt buni doar sa care pianul!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează