FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

FOTO EXCLUS din lot după FCU Craiova - FCSB » Anunțul conducerii: „Toleranță zero!”

FCU Craiova - FCSB 0-1 | Sekou Sidibe (20 de ani), atacantul oltenilor, a fost exclus din lot după ieșirea nervoasă de aseară. +7   FOTO
FCU Craiova - FCSB 0-1 | Sekou Sidibe (20 de ani), atacantul oltenilor, a fost exclus din lot după ieșirea nervoasă de aseară.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 18:35 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 21:08

FCU Craiova - FCSB 0-1 | Sekou Sidibe (20 de ani), atacantul oltenilor, a fost exclus din lot după ieșirea nervoasă de aseară!

,,Despre băiatul ăsta nu putem vorbi încă prea mult, are 20 de ani, dar vârsta nu scuză un asemenea gest. El a fost azi exclus din lot şi amendat. Toleranta este zero la noi la club. Autocontrolul este parte intrinsecă a valorii sportive. 

Acest Sidibe a avut o şansa să demonstreze în România. Cred că regretă acum acel gest”, a declara Marcel Pușcaș, directorul general de la FCU Craiova, pentru Realitatea Sportivă.

După căsătoria-șoc cu nepoata fostei soții, Hulk face un nou anunț incredibil
BRAZILIA
După căsătoria-șoc cu nepoata fostei soții, Hulk face un nou anunț incredibil

Sekou Sidibe, ieșire nervoasă în timpul meciului FCU Craiova - FCSB

După ce Keșeru a deschis scorul din penalty pentru FCSB, Mutu a apelat la două înlocuiri. I-a scos din teren pe Sidibe și Bălan pentru a-i introduce pe Raicea, respectiv Compagno.

Belgianul a fost foarte nervos la ieșirea de pe gazon. A gesticulat sugestiv, a șutat în aer, și-a scos tricoul, aruncându-l pe jos, și a plecat direct la vestiare!

+3 FOTO
  • Capturi TV @Digi Sport

Crescut timp de 9 ani la PSV Eindhoven, fotbalistul cu naționalitate belgiană s-a născut în Coasta de Fildeș. Sekou era considerat la 15 ani „wonderkid”, copil-minune, iar cluburi mari precum Manchester United, Everton, Tottenham sau Inter Milano au încercat să pună mâna pe el. 

Giovanni Becali îi pregătește transferul după doar un sezon: „Pot să-l vând cu 15 milioane”
TRANSFER
Giovanni Becali îi pregătește transferul după doar un sezon: „Pot să-l vând cu 15 milioane”

A rămas la PSV, dar explozia mult așteptată de olandezi a întârziat. A evoluat doar la juniori și tineret până în 2020, an în care Sidibe a semnat un contract pe două sezoane cu FC Emmen, formație modestă din Eredivisie, pentru care a evoluat numai 38 de minute, în trei meciuri.

Sidibe, pentru mișcarea asta, dacă nu are ceva în contract... Când arunci tricoul la pământ înseamnă că vrei să-ți bați joc de echipa asta. Nu mai vorbim ce ai arătat tu în teren. În afară de nervi, nu ai arătat nimic! Păi cum să arunci tu cu tricoul? Că așa vrea el? Păi omul ăla (n.r -Adrian Mititelu) își dă banii de acasă pentru ei. Și ei stau acolo, în vestiar, și ce fac? Numai figuri fac! Daaa, ne luase ochii Sidibe prin cum a jucat
Ion Crăciunescu

Dacă Sidibe e supărat, să fie pe el. Poate ar fi vrut să dea mai mult în teren și din acest motiv a reacționat așa
Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

Citește și:

Toni Petrea dă cărțile pe față! De ce a plecat de la FCSB, deși i s-a propus prelungirea: „Asta a contat” » Ce discuta cu Gigi Becali

Cine e omul care i-a schimbat jocului noii vedete de la FCSB: „Zicea «Mister, nu înțeleg cum să stau acolo»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
george.br
george.br  •  19 Septembrie 2021, 21:39
Postat de fly_vyp pe 19 Septembrie 2021, 20:11

se gaseste cine sa-l inlocuiasca pe Sidibe! Unul este Kuba, al doilea George.br, iar al treilea...marele Gogoasa, pe care Mititelu senior l-a lasat in lipsa lui sa faca legea la echipa. Adita jr e de umplutura. Gogoasa e baza!:)))

Te-ai aciuat pe la noi, b0sskette? Suferi de singuratate, tristete, nu-i asa?:)))Treaba ta, dar sa stii ca de la mine nu primesti de pomana in seara asta. Pentru maine, mai discutam... Apropos, in afara de trancanit, mai stii sa faci si altceva, pentru ca ai putea castiga un colt de paine in mod cinstit...

fly_vyp
fly_vyp  •  19 Septembrie 2021, 20:23

Sidibe a aflat ca poarta un tricou contrafacut ce poarta o stema fake a unei steme originale si nu a vrut sa fie amendat. De aceea l-a aruncat. :)))

fly_vyp
fly_vyp  •  19 Septembrie 2021, 20:18

Etapa viitoare le mai scoate Craciunescu un jucator din echipa!:))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează