FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL UPDATE | Decizie de neînțeles la FCU Craiova » Mititelu își întărește gratis contracandidata cu unul dintre preferații fanilor: „A fost dorința antrenorului”

Alexandru Raicea (în albastru) / Sursă foto: Imago Images
Alexandru Raicea (în albastru) / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 20:48 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 12:26

Cu puțin timp înainte de reluarea Ligii 1, FCU Craiova a renunțat la Alexandru Raicea (25 de ani), unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lot. 

UPDATE | Alex Raicea nu va juca împotriva lui FCU Craiova în meciul direct în cazul în care cele două cluburi se vor întîlni în play-out, conform unei clauze din contract, informează Ediție.ro.

Raicea a declarat pentru sursa citată: „Azi am semnat contractul și trebuie să mă concentrez de acum la ceea ce am de făcut la noua mea echipă. Am venit la Mioveni pentru a avea șansa să joc mai mult. Le mulțumesc suporterilor lui FCU pentru susținere, dar sper că vor înțelege că îmi doresc să joc și eu mai mult. Voi lupta la Mioveni pentru un loc în echipă pentru că nimeni nu s-a născut titular. Am fost împrumutat la Mioveni până la vară, însă să fiți sigur că mă voi reîntoarce în Bănie mult mai puternic”.

--------------------------------------------

Știre inițială

Familia Mititelu a luat o nouă decizie care îi va înfuria pe suporterii lui FCU. Echipa antrenată de Nicolo Napoli l-a împrumutat în Liga 1 pe mijlocașul dreapta Alex Raicea, unul dintre preferații fanilor, care va evolua până în vară la CS Mioveni, una dintre contracandidatele oltenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Mijlocașul dreapta, care e verișorul lui Alex Mitriță, era în lotul alb-albaștrilor încă de când echipa se afla în eșaloanele inferioare. La primul sezon pe prima scenă, Raicea a evoluat puțin, prinzând 18 partide - multe din postura de rezervă - în care a reușit să înscrie un singur gol.

A fost propus antrenorului Pelici, dânsul l-a dorit, iar noi i-am satisfăcut doleanța. E împrumutat până la vară, apoi vom vedea”, a declarat, în exclusivitate pentru GSP.ro, Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director de la CS Mioveni.

Alex Raicea, împrumutat de FCU Craiova la CS Mioveni. Fanii se revoltă!

„Alex Raicea a fost împrumutat până la finalul sezonului la formația CS Mioveni. Mult succes, Alex!”, au anuțat oltenii, prin intemediul unui comunicat emis joi seara. 

Pe pagina oficială de Facebook, suporterii oltenilor nu au primit prea bine vestea împrumutului lui Raicea la Mioveni: 

  • „Întărim echipele din play-out, e bine”;
  • „A venit Chițu și a plecat Raicea? Nea Marcele, du-te și lasă-ne”;
  • „Nu sunteți sănătoși”;
  • Alex este cel mai iubit din lot și îi dați drumul? Incredibil!”;
  • „Ce conducători sunteți?”.

Acum două săptămâni, Nicolo Napoli anula amicalul cu CS Mioveni

Pe 6 ianuarie, FCU Craiova urma s-o înfrunte într-un meci amical chiar pe CS Mioveni. Testul de verificare a fost anulat la dorința expresă a lui Napoli: 

Cum să jucăm cu Mioveni, când noi ne luptăm cu ei la retrogradare?”, a justificat Napoli anularea amicalului cu argeșenii, locul 12, cu 21 de puncte, la două lungimi deasupra oltenilor. Două săptămâni mai târziu, oltenii și-au schimbat optica și l-au lăsat pe Raicea să plece la Mioveni. 

Citește și alte știri din Liga 1:

FIFA introduce o lege importantă în fotbal » Cum vor fi afectate și cluburile din România

Dănuț Lupu n-a menajat pe nimeni: „Dinamo se salvează de la retrogradare doar dacă se fac 18 echipe” + mesaj pentru DDB

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
stargate
stargate  •  21 Ianuarie 2022, 14:11

Păstrează petarde ca Negru Bălan și îl da pe Raicea cine ii mai înțelege pe *** ăștia de patroni vai de aceasta echipa și de suporteri pe ce mâini a încăput

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  21 Ianuarie 2022, 12:55
Postat de danny_l pe 20 Ianuarie 2022, 22:48

Daca asa este,bine a facut,eu le-as cere viza la inrare si le-as aplica acelasi tratament,sa vada ca si altii pot,si la noi au vrut canadienii sa exploateze Rosia Montana,Statul Roman lua te miri ce,suntem atat de naivi,ce ,daca suntem hateri ,si vorbim de rau pe sarbul ala,ce ,ne ajuta cu ceva australienii?

Alo, maestre, vezi ca ai incurcat comentariile. Aici e vorba despre FCU,Raicea si familia Mititelu. Ce comentezi tu este despre,,razboiul'' dintre statul sarb si o firma australiano-britanica. E alt articol, nu asta

legio.sud
legio.sud  •  21 Ianuarie 2022, 10:25
Postat de wrx. pe 20 Ianuarie 2022, 21:53

Au inebunit Mititeii! Ii faci loc lui Alibec II si il dai imprumut pe Raicea?????? Dar pastrezi epavele lui Luana???

Revoltatule bea un ceai …

Vezi toate comentariile (9)
Comentează