FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

WOW! Mititelu a primit o ofertă de două milioane de euro pentru un titular: „Nu o să vadă vreodată Gigi Becali așa ceva”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 16:48 / Actualizat sambata, 06 august 2022 17:39

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul de la FCU Craiova, susține că a primit o ofertă în valoare de două milioane de euro pentru mijlocașul sud-american Juan Bauza (26), pe care ar fi refuzat-o.

FCU Craiova ar fi primit o ofertă în valoare de două milioane de euro pentru Juan Bauza, unul dintre cei mai în vogă fotbaliști din Liga 1, apreciat inclusiv de Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Așa susține Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, care spune că argentinianul va pleca abia peste unul sau doi ani, doar în străinătate. Mititelu exclude posibilitatea ca Bauza să ajungă la FCSB.

Eșanu, mesaj de ADIO pentru Dinamo: „Aș fi vrut să rămân, dar nu a depins de mine”
DINAMO
Eșanu, mesaj de ADIO pentru Dinamo: „Aș fi vrut să rămân, dar nu a depins de mine”

Adrian Mititelu: „Am refuzat o ofertă de două milioane de euro pentru Bauza”

„Este exclus să plece. E netransferabil. El va pleca peste un an, doi și doar în străinătate. Am avut o ofertă acum câteva zile de două milioane de euro și am refuzat.

Nu o să vadă Gigi Becali vreodată așa ceva. Și nu am ceva cu Gigi Becali. Pe mine nu mă interesează rivalitatea cu FCSB, eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU.

Vă spun adevărul, eu am un război cu cei de la Craiova. Obiectivul nostru e să terminăm peste CSU anul acesta”, a afirmat Mititelu la Pro Arena.

Bauza, cumpărat de FCU de la Csikszereda cu 200.000 de euro, a înscris 5 goluri și a pasat decisiv la 7 reușite în cele 28 de meciuri jucate pentru echipa din Bănie.

El a suferit o accidentare de curând, o fractură la un deget, care-l va ține departe de teren timp de o lună și jumătate.

Îmi place Bauza, dar între timp el s-a accidentat. Va lipsi două luni. Eu ce să fac acum? Vom mai discuta după ce-și va reveni, dacă va mai fi timp pentru transferuri. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Alte știri din Liga 1: 

Paul Papp, nervos înainte de derby » Conferința, întreruptă abrupt: „Ce să facem, să ne urcăm pe pereți? Nu înțeleg!”

Mititelu atacă Federația și Comisia de Disciplină: „Au rezolvat ceva aceste amenzi? FRF doar și-a mărit bugetul și a avut bani de dat în stânga și în dreapta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
terranovaaa
terranovaaa  •  07 August 2022, 18:51
Postat de george.br pe 07 August 2022, 08:35

:)))))))))))))) Ce-i citesti, ma???

Ineptiile gelule, era greu sa deduci huh te rezumi doar sa razi ca prostul. E grea logica pentru unii ca si carnea de porc

cristhebest70
cristhebest70  •  07 August 2022, 13:42

Dupa ce te bate CSU o sa vezi ca esti departe de valoarea lor.

cristhebest70
cristhebest70  •  07 August 2022, 13:41

Vrabia malai viseaza

Vezi toate comentariile (23)
Comentează