FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

oficial FCU Craiova a reziliat contractul cu Ricardo Grigore: de ce era nemulțumit fundașul + ce jucător ar mai putea pleca

FCU Craiova a reziliat contractul cu Ricardo Grigore: de ce era nemulțumit fundașul + ce jucător ar mai putea pleca
FCU Craiova a reziliat contractul cu Ricardo Grigore: de ce era nemulțumit fundașul + ce jucător ar mai putea pleca

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 17:44 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 18:52

FCU Craiova a reziliat azi contractul cu Ricardo Grigore, 23 de ani, fundașul venit vara trecută de la Dinamo. Patronul Adrian Mititelu vrea să reducă lotul de 30, iar pe listă mai e și belgianul François Marquet (mijocaș, 27 de ani), printre alții.

„Clubul îi mulțumește lui Rici pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare”, au scris oltenii pe Facebook.

Jucătorul era nemulțumit că nu mai joacă și vrea să-și caute o formație unde să evolueze constant. Grigore, fotbalist crescut de Dinamo și promovat la prima echipă a „câinilor roșii” în 2017, semnase pe 3 ani cu FCU Craiova, în iulie 2022.

555 de minuteîn 13 meciuri a adunat Rici la Craiova

FCU Craiova a transferat un jucător crescut de FCSB: în 2012 plângea în pumni pe Ghencea

Fundașul dreapta Marius Ciobanu a semnat un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane, cu FCU Craiova. Va purta numărul 74. El făcuse pregătirea de iarnă cu Petrolul, dar a fost deturnat până la urmă de olteni

Ciobanu, 19 ani, a evoluat în prima parte a sezonului pentru Unirea Slobozia, în Liga 2, unde a bifat 10 partide în toate competițiile, oferind și o pasă de gol în meciul din Cupa României cu Dinamo (3-3).

Fotbalistul care mai poate evolua ca mijlocaș dreapta sau mijlocaș ofensiv a debutat în Liga 1 la Academica Clinceni, pe data de 5 iunie 2020, la 17 ani, într-un duel Clinceni - Dinamo 1-3, din play-out. Crescut în academia celor de la FCSB, el a mai jucat și la Universitatea Cluj.

Gabriel Enache, pe făraș

Gabriel Enache (32 de ani) nu mai intră în calculele lui Nicolo Napoli. Patronul Adrian Mititelu i-a transmis jucătorului de bandă dreaptă că este liber să-și caute echipă. Enache mai are contract cu FCU până în vară. Pentru a-i face concurență lui Negru, oltenii l-au achiziționat în noiembrie pe Al. Vodă (24 de ani), liber de contract după despărțirea de CSC Șelimbăr, dar acesta a devenit indisponibil după ce s-a operat la genunchi. 

5 cluburi din Superligă ignoră „legea Novak
LEGEA NOVAK
5 cluburi din Superligă ignoră „legea Novak", în ciuda faptului că ministrul a anunțat mărirea de 10 ori a amenzii pentru nerespectarea acesteia: „E în contradicție cu aerul european”
A jucat pentru ambele Craiove și acum spune: „Noi am rămas alături de adevărata echipă”
GSP LIVE
A jucat pentru ambele Craiove și acum spune: „Noi am rămas alături de adevărata echipă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
Hcm27
Hcm27  •  28 Ianuarie 2023, 17:33
Postat de sud97 pe 27 Ianuarie 2023, 22:12

Intra ba cu ionescugeorge77, sau ti-au expirat manelele pe contul ala, mogosene? :)))

Alt prost cu alt cont?Eu cănd am zis ca e plin siteul de ăștia cu doua,trei conturi,ca sa fenteze cartonașele galbene ale GSP, multi au răs.Oricum, de la Ionescu la Tibor e distanta cam de la Craiova la Budapesta.Probabil e facut din mama romăncă(Ionescu) și tată ungur(Tibor),ca altfel nu-mi explic asocierea asta.Intra,frate,de pe alt cont,dar nu simultan,numai când îți iei cartonaș galben pe contul de baza și asumăți.

abavati
abavati  •  28 Ianuarie 2023, 16:04

ce-ai facut Rici? Unde e valoarea ta, vedeta vietii? Nulitate ai fost la Dinamo, nulitate te-ai dovedit si la Craiova. Ia vezi, poate gasesti ceva prin Liga 3-a - da-i o bere lui Danut Lupu, poate te ajuta cu un post de magazioner

george.br
george.br  •  27 Ianuarie 2023, 23:23
Postat de TIborSzoltan pe 27 Ianuarie 2023, 21:16

Picați in b si cu si fara atacant. Asa pățesc clonele.. se duc de unde au venit!

Vorbesti de clone, Clonacheeeee??

Vezi toate comentariile (9)
Comentează