FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCU Craiova a anunțat al cincilea transfer al verii: fundașul care „va betona apărarea”

Dominik Kovacic, transferat de FCU Craiova // foto: Facebook
Dominik Kovacic, transferat de FCU Craiova // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 13:00 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 14:29

FCU Craiova a anunțat transferul fundașului central croat Dominik Kovacic (27 de ani).

Nou-promovata continuă campania de achiziții pentru sezonul 2020/2021. La Craiova a sosit fundașul croat Dominik Kovacic, al cincilea transfer al verii, după Juan Bauza, Samuel Asamoah, Pedro Machado și Mamadou Bagayoko.

FCU Craiova, al cincilea transfer la verii: Dominik Kovacic, de la NK Lokomotiva

Născut la Zagreb, Dominik și-a început cariera la NK Zagreb, iar ulterior a făcut pasul în Elveția, la FC Lugano. A mai jucat în Republica Moldova, la Sheriff, în Bosnia, la NK Siroki Brijeg, și în Croația, la NK Lokomotiva, iar din ianuarie 2021 a făcut parte din lotul lui Costel Gâlcă la Vejle, acolo unde a fost împrumutat.

1,92 metrieste înălțimea lui Kovacic

La Vejle, în prima jumătate a anului, Kovacic a adunat 17 meciuri, iar cel mai mare număr de apariții îl are la NK Zagreb, 78.

Cotat la 350.000 euro de către Transfermarkt, Dominik Kovacic se poate lăuda cu un trofeu câștigat în carieră: campionatul Republicii Moldova, în 2013, alături de Sheriff.

Fundașul central croat are peste 150 de meciuri la activ în campionatele primelor ligi din Bosnia, Croația și Danemarca, iar venirea lui va “betona” apararea Universității Craiova.
- Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

VIDEO. Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Mai multe știri din Liga 1:

Impresarul care nu l-a vrut pe preferatul lui Gigi Becali dezvăluie: „Mi s-a părut superficial! Era cam în fente”

FC Botoșani face 4 transferuri! Anunț de ultimă oră: „Sunt jucători extraordinari”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
kuba
kuba  •  22 Iunie 2021, 14:46
Postat de george.br pe 22 Iunie 2021, 14:42

Nu stiu daca trebuie neaparat si portar... cu Popica si cu Mogo cred ca stam destul de bine. La mijloc, intr-adevar, e nevoie de "carbuni", la fel si in fata, ne trebuie vana..

Trebuie și un portar experimentat, iar Mogosanu și Enache variantele de rezerva! Atacanți cel puțin unul și încă 1-2 mijlocasi și putem da drumul la treaba! Sper sa nu îl aducă pe Branescu!

george.br
george.br  •  22 Iunie 2021, 14:42
Postat de kuba pe 22 Iunie 2021, 13:18

Da, atacanți , 1-2 mijlocasi și un portar și se poate produce un fotbal frumos. Decente transferurile și sper sa mai urmeze câteva! Forța Stiinta!

Nu stiu daca trebuie neaparat si portar... cu Popica si cu Mogo cred ca stam destul de bine. La mijloc, intr-adevar, e nevoie de "carbuni", la fel si in fata, ne trebuie vana..

george.br
george.br  •  22 Iunie 2021, 14:35
Postat de 1948 pe 22 Iunie 2021, 13:43

ai aparut,vis urat?

Mai e si agramat pe deasupra! Plus ca nu cunoaste palmaresul Craiovei Maxima, afirmand ca nu a castigat niciodata la scor Cupa Romaniei... Mai si viseaza la palmares!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează