FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL FCU Craiova, transfer în plin sezon: un fost jucător de la Dinamo, dorit în trecut și de FCSB

Alberto Cobrea (30 de ani, portar) a semnat cu FCU Craiova. Era liber de contract după despărțirea de CSM Reșița produsă la finalul sezonului precedent.
Alberto Cobrea (30 de ani, portar) a semnat cu FCU Craiova. Era liber de contract după despărțirea de CSM Reșița produsă la finalul sezonului precedent.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 20:20 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 20:40

Alberto Cobrea (30 de ani, portar) a semnat cu FCU Craiova. Era liber de contract după despărțirea de CSM Reșița produsă la finalul sezonului precedent.

„Alberto Cobrea, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru formația CSM Reșița, a semnat cu Știința!”, au comunicat oficial oltenii.

✒🆕️ Alberto Cobrea, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru formația CSM Reșița, a semnat cu Știința! Portarul...

Posted by Fotbal Club Universitatea 1948 on Friday, September 24, 2021

Cobrea a fost coleg cu Adrian Mutu, noul lui antrenor, la Petrolul, în 2014/15.

Alberto Cobrea, dorit în trecut de FCSB

În iarna lui 2018, Cobrea, pe vremea când apăra poarta celor de la Botoșani, a fost dorit de FCSB. Atunci, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a cerut 1 milion de euro în schimbul lui Cobrea, iar Becali s-a reorientat rapid și l-a luat pe Cristi Bălgrădean.

„Cred că nu a fost momentul potrivit, indiferent că oferta a fost de la FCSB sau de la alt club. Eram căpitan la Botoșani și nu era corect față de colegii mei să stau cu mintea în altă parte. Discuțiile cu FCSB au avut loc chiar într-o perioadă cu meciuri foarte importante și am considerat, din respect pentru familia creată la Botoșani, că trebuie să rămân concentrat pe acel proiect. Nu îmi pare rău absolut deloc”, declara Cobrea la vremea respectivă.

Cobrea a jucat de-a lungul carierei pentru Udinese U19, CS Mioveni, Chiajna, Petrolul, Dinamo, FC Botoșani, Poli Iași și CSM Reșița.

Anul trecut, Cobrea a încasat 30 de goluri la CSM Reșița, echipă care a retrogradat în Liga 3 la finalul sezonului.

9 selecțiiare Cobrea pentru România U19

Incredibil - LPF o ajută pe FCU Craiova să încalce regulamentul! Urmează decizii la „masa verde”?

FCU Craiova nu respectă criteriile de eligibilitate pentru completarea listei cu jucători pe care a depus-o la LPF: are doar 7 jucători din 12 crescuți la nivel național și în cadrul clubului, dar a completat pozițiile destinate acestora cu străini, deși regulamentul interzice așa ceva - detalii, pe larg, AICI!

Atmosferă încinsă la Petrolul - FCU Craiova!

Citește mai multe știri din Liga 1:

Budescu, repetent cu Hunedoara » Doi jucători de Liga 3, peste el! Edi Iordănescu: „Am vrut să-l scot”

What?! Deian Sorescu, declarație aiuritoare: „Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer pe Ronaldo” :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  25 Septembrie 2021, 13:51

Craiova 1948 are deja 3 portari!!! La ce folos al 4lea? sa mai "pape" din buget 5-6000 E???

kuba
kuba  •  25 Septembrie 2021, 06:54

Numai de portar nu aveam noi nevoi! Stam prost la fundași laterali și centrali, stam prost la atacanți și ne trezim cu un portar de duzina așa cum e Gremsl ! Trebuie jucat Mogosoanu și rezerva tânărul Popa! Sper ca la iarna 6-7 jucatori sa fie împrumutați sau reziliate contractele și aduși 4-5 jucatori cu experiența! Deci Mutule și tu mergi pe “prietenii”…… parca văd scenariul amical Mutu cu Reghe 0-0 sa nu se “supere” nimeni!!!!! Ai grija Mutule și PS97 are răbdarea sa! Forța Stiinta!

je__
je__  •  25 Septembrie 2021, 01:59
Postat de creeperno115 pe 24 Septembrie 2021, 22:31

A-ti pus Dinamo in titlu doar pentru clickuri

Pentru ca e cea mai importanta echipa din Romania!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close