FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Felix Grigore: "Nasser Menassel este la Dinamo în proporţie de 99%"

Nasser a marcat golul victoriei în primăvara 2011, în meciul cîștigat de către U Cluj în fața
Nasser a marcat golul victoriei în primăvara 2011, în meciul cîștigat de către U Cluj în fața "cîinilor", scor 2-1

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 22:14

Directorul sportiv al Universităţii Cluj, Felix Grigore, a anunţat că mijlocaşul Nasser Menassel este ca şi transferat la Dinamo.

"În mod sigur, Machado pleacă la Steaua. Deja a fost la reunirea lotului echipei bucureştene. Mai e discuţia cu Nasser la Dinamo, iar acest transfer este făcut, în proporţie de 99%.  Şi Voican pleacă sub forma de împrumut la Petrolul Ploieşti. Să sperăm că acolo va juca mai mult. În rest, rămîne de văzut ce va fi pe viitor", a declarat Felix Grigore la Sport Total FM.

Nasser Menassel este francez, are 28 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş defensiv. A disuptat 25 de jocuri pentru clujeni şi a marcat un singur gol. În ţară, acesta a mai jucat pentru CS Otopeni, Internaţional Piteşti şi Pandurii.

VEZI AICI GOLUL LUI MENASSEL MARCAT ÎN POARTA LUI DINAMO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
red_dog_geo99
red_dog_geo99  •  10 Ianuarie 2012, 10:33

tocmai cand se omogenizase echipa, chiar daca proasta cum era, jucatorii erau determinati. Acum face transferuri de kkt, care nu vor ajuta in nici un fel echipa. Cele mai bune "transferuri" ar fi prelunagirea contractului lui Ganea, promocarea lui Stanescu si mentinerea sa in primul 11. Pana acum infara de Stratila, care e un jucator ok, nu bun, altceva nu s-a facut.

redbuldog
redbuldog  •  10 Ianuarie 2012, 09:20

Bhei dar astia sunt groaznici..Iar aduc multi..dar phrosti!?In timp ce 2 din cei mai valorosi(Kone si Ganea..) pleaca cum sa vii tu cu alde Menassel,Zuluf,Matei bla..bla in locul lor?Tampenie mai mare ca la clubul asta nu mai intalnesti...

duta_dd
duta_dd  •  10 Ianuarie 2012, 09:10

ia uite transferurile lui borcea: ciurucuri de pe la otopeni, care n-au loc nici la u cluj...

Vezi toate comentariile (80)
Comentează