FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GAZ METAN 3-0

Felix Grigore: "Vom fi în primele cinci dacă reuşim trei victorii consecutive"

U Cluj s-a apropiat la cinci puncte de locul cinci, ocupat de FC Vaslui
U Cluj s-a apropiat la cinci puncte de locul cinci, ocupat de FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 10:57

Felix Grigore, directorul tehnic de la "U" Cluj, a vorbit despre situaţia de la echipă, despre obiectivele pe care le au pentru finalul acestui campionat, dar şi despre Claudiu Niculescu,  tehnicianul formaţiei.

"Niculescu a fost o soluţie în care am avut încredere şi care s-a dovedit că a fost de bun augur. Echipa avea nevoie de un şoc, un şoc care a fost benefic. A fost dificil să treacă în postura de antrenor, dar Claudiu este un jucător experimentat care a lucrat alături de mulţi tehnicieni. Are nişte rezultate foarte bune, are postul garantat şi pentru sezonul următor", a declarat Grigore la sportro.

"Ne gîndim la cupele europene, chiar dacă obiectivul nu este uşor de realizat. În acest an am căutat să devenim un grup, deja în ultimele jocuri am observat că ne apropiem de acest lucru. Dacă reuşim să legăm trei victorii consecutive vom fi în primele cinci echipe din campionat", a explicat Felix Grigore.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cucu2011
cucu2011  •  22 Aprilie 2012, 10:40

"U" a avut cateva rezultate bune in ultimele etape -cinste lor! Ma tem insa de meciurile urmatoare cu Brasovul si Pandurii-echipe extrem de combative. Daca le trece acumuland cel putin 4 punce atunci mai sper sa-si atinga obiectivul . Depinde si de contracandidate.Moralul este bun! Nu stiu ce-i cu fundasul stanga-convocat si la nationala-mai e accidentat?S-auzim de bine!

alinstrajescu
alinstrajescu  •  21 Aprilie 2012, 14:59

Familia “U” deplange moartea unui mare “U”-ist, Gheorghe I. Bodea, cel care a scris istoria clubului de fotbal Universitatea Cluj. Intreaga suflare „studenteasca” va privi de astazi spre Ceruri atunci cand isi va aminti de istoricul Gheorghe I. Bodea. Conducerea clubului, staff-ul administrativ si tehnic, precum si toti jucatorii transmit condoleante familiei marelui “U”-ist, care a plecat dintre noi in aceasta dimineata

Vezi toate comentariile (2)
Comentează