FOTBAL  »  Superliga  »  CHAMPIONS LEAGUE

Figo: "Mă bucur că pentru moment am evitat Manchester sau Barcelona"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Reprezentantul lui Inter Milano la tragerea la sorţi pentru sferturile  de finală ale Champions League, Luis Figo a oferit prima concluzie după ce a aflat că Inter va juca cu CSKA Moscova:

"Mă bucur că am evitat Manchester sau Barcelona, dar vor fi două manşe foarte dificile pentru noi. Vom juca în Rusia pe un teren sintetic, dar eu sper ca motivaţia de a ajunge în semifinale să faca diferenţa. Nu ne gîndim că am putea să jucăm cu Barcelona în semifinale, ne interesează doar sferturile cu CSKA pentru moment. Cu Chelsea echipa a arătat calitate şi personalitate şi aşa trebuie să fie şi de acum încolo", a spus Luis Figo

De partea cealaltă, cei de la Moscova sînt la fel de încrezători: "Inter este o echipă mare, foarte puternică atît din punct de vedere fizic cît şi tactic. Au un antrenor extraordinar, dar noi vom face tot posibilul să ne calificăm. În fotbal orice este posibil", a spus Roman Babaev


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  19 Martie 2010, 15:05

Arsenal , The kings of London, and with God's will The kings of Europe. O sa fie unul din cele mai frumoase meciuri din istoria fotbalului Arsenal - Barcelona. Va recomand tuturor sa se uite la doua echipe care joaca combinativ, placut suporterilor, si care au ca filozofie Atacul. Sa castige cine va merita mai mult. Finala cred ca va fi Arsenal/bArselona - Manchester United Go Go Arsenal, we will always be guners. Gooner for life !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează