FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Fiica lui Ilie Balaci, despre decesul lui Martin Tudor: „A murit din aceeași cauză ca tata. M-a mâhnit teribil ce am văzut în presă”

Lorena Balaci a vorbit despre decesul lui Martin Tudor +22   FOTO
Lorena Balaci a vorbit despre decesul lui Martin Tudor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 07:56

Lorena Balaci, fiica cea mare a regretatului Ilie Balaci, a vorbit despre tragedia întâmplată luni, 30 martie, când Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a decedat la 43 de ani din cauza unui infarct.

  • Tudor a murit în casa prietenei lui, în bucătărie. Acesta se afla la masă, iar după ce s-a ridicat s-a simțit rău

Eu, care am trecut prin asta cu tata, văd acum că se poate şi mai rău, adică Tudorică a murit la doar 43 de ani, din aceeaşi cauză ca şi tata. Ne cunoşteam de mult, am trăit multe momente frumoase de-a lungul anilor. Copiii noştri, Hristu şi Carla, sunt prieteni. Sunt foarte bună prietenă cu fosta lui soţie. Va fi înmomântat miercuri, nu joi, când este ziua de naştere a fiicei sale. Ea ar fi putut fi marcată de acest lucru.

M-a mâhnit teribil ce am văzut în presă, mai ales că şi eu sunt o femeie divorţată. Erau divorţaţi de 5 ani, amândoi s-au vindecat, nu cred că el mai suferea din cauza divorţului. Problemele lui erau de altă natură. Nu înţeleg de ce în ţara aceasta trebuie să căutăm vinovaţi. Nu trebuie să scormonim senzaţionalul acolo unde nu este”, a declarat Lorena pentru Oltenia TV.

  • Ilie Balaci s-a stins pe 21 octombrie 2018, la 62 de ani, tot din cauza unui infarct.

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani

+18 FOTO

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat la Jiul Petroșani la 21 de ani, iar în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare. După doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și U Cluj. S-a retras în 2010 și a devenit antrenor cu portari. A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României. Ca jucător are trei trofee cu Steaua: 2 titluri de campion (2001, 2005) și o Supercupă (2001).

VIDEO Suporterii stelei i-au adus un omagiu fostului portar Martin Tudor

Citește mai multe știri despre Martin Tudor:

Fiica lui Martin Tudor, mesaj sfâșietor: „Tăticul meu, spune-mi că e doar un coșmar”

Pumnul care l-a adus pe Martin Tudor la Steaua și un meci de pomină pe „Oblemenco”: „Ce să mă mai laud cu el acolo? Mă sfâșia lumea!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
leontin7777
leontin7777  •  01 Aprilie 2020, 09:44

Asa e românul....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close