FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII

Fiica lui Ionel Ganea, acuzații brutale: „A fost violent cu familia, nu știu cum a rezistat mama atât!” » Unde ar fi surprins-o pe amanta fostului internațional

Ionel Ganea și Dana Iaru, pe vremea când formau un cuplu
Ionel Ganea și Dana Iaru, pe vremea când formau un cuplu

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 14:07 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 14:45

Ionel Ganea (46 de ani) a fost zilele trecute ținta unui atac dur, venit chiar din partea Ioanei, fiica sa. Aceasta îi reproșează tatălui său modul în care a tratat-o pe Dana Iaru, fosta soție a „Ganezului”, și scoate la suprafață evenimente delicate petrecute în timpul mariajului încheiat anul trecut. 

Relațiile tensionate dintre Ionel Ganea și fosta soție au escaladat în ultima perioadă. Nu doar că cei doi s-au atacat în presă, însă Dana Iaru l-a dat în judecată pe fostul său soț, ea solicitând în instanță una dintre cele trei case ale fostului atacant. 

Acum, a venit rândul Ioanei, unul dintre cei doi copii ai cuplului, să-l pună la zid pe tatăl său, căruia îi reproșează inclusiv că ar fi venit cu o amantă în casă.

„Nici nu știu cum a rezistat mama atât timp”

Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… 

Dar nici ea nu știe. De-a lungul timpului, mereu am fost controlați și oarecum supuși unor temeri față de el. Știu și că în timpul căsniciei lor a și înșelat-o în nenumărate rânduri”.

Ionel Ganea, acuzat că a venit cu amanta în casă

„Într-adevar este o problemă ce îi privește pe ei, dar atât eu, cât și fratele meu am fost foarte afectați de lucrurile care se întâmplau în casă. După ce s-a despărțit mama de el, eu am locuit o perioadă de opt luni cu el și cu băiețelul meu, David, timp în care eu m-am angajat și lipseam câteva zile din săptămână. La un moment dat, primesc o poză cu David și cu o femeie în dormitorul lui. Lucru care m-a deranjat enorm, iar când l-am întrebat ce este cu poza aceea, mi-a răspuns zâmbind «Păi și ce? A vrut și ea să facă o poză…»”, a declarat Ioana Ganea, potrivit cancan.ro

Ionel Ganea și Dana Iaru au împreună doi copii, Ioana și George, cel din urmă fotbalist la Viitorul. Divorțul dintre cei doi a fost definitivat la finalul anului trecut.

VIDEO. Ionel Ganea, dialog brutal la GSP Live » „Ți-ai lovit fosta soție?” / „Nu pot să neg. Viața nu e roz”

Ionel Ganea a a fost invitat la GSP Live pe 16 mai și a vorbit, printre altele, despre relația tensionată cu fosta sa soție, Dana. 

„Nu mă afectează cu nimic ce spune fosta soție. Îmi face reclamă gratis. De ce vorbește acum, când suntem în scandal, și nu a ieșit atunci să spună? Ea a avut libertate tot timpul. Nu i-am interzis absolut nimic”, a spus Ganea, la GSP Live.

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă și-a lovit fosta soție, Ganea nu a infirmat: „Au fost momente tensionate între mine și ea. Nu pot să neg. Viața nu e roz, așa cum pare la fiecare. Nu a fost totul perfect”.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO. FABULOS! Stabilit în Los Angeles, olteanul Cosmin Gângioveanu a ajuns s-o antreneze pe celebra Demi Lovato: „Mă ocup de cântăreți, actori”

VIDEO Fostul talent Gângioveanu, mărturisiri incredibile în direct din Los Angeles: “Am plecat din țară din cauza dependenței de cazino. Jucam noapte de noapte”. Ce sumă uriașă a pierdut + cum i-au afectat tatăl și Anamaria Prodan cariera

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
105662257060988
Eugen Qy  •  04 Iulie 2020, 04:48
Postat de adriann_ pe 03 Iulie 2020, 17:23

In general cei care debiteaza ineptiile astea sunt useristi cu lobotomia la zi, genul fani Caramitru junior samd. Realitatea este ca regimul comunist avea o componenta de justitie sociala care astazi lipseste cu desavarsire. Un om care muncea cinstit si facea ceva util societatii era sigur ca putea trai decent dupa standardele epocii (in Romania comunista s-a trait FOARTE bine in marile orase pana prin 1980) desigur cu conditia sa nu aiba idei potrivnice regimului (sau in orice caz sa le tina pentru el). Derapajele politico-economice ale lui Ceausescu (autarhia si obsesia cu plata cat mai rapida a datoriilor externe) au dus la prabusirea nivelului de trai in anii 80. Lumea nu realizeaza ce datorie externa are Romania lui Ciolannis si faptul ca ar trebui sa strangem cureaua de gat daca am incerca s-o platim in 20 de ani, darmite in 10...

Noua niciodata NIMENI si NIMIC nu ne va STERGE o datorie de 50 de MILIARDE de DOLARI cum a facut Banca Mondiala Poloniei la RECOMANDAREA Papei Ioan Paul al 2lea ! Iar Platirea DATORIE (Contractata pentru RETEHNOLOGIZAREA Industriei romanesti la inalte STANDARED de Calitate) ar fi dus la o VIATA DEMNA in tara noastra, daca Ceasca nu ar fi fost ASASINAT de cei pusi s-o faca, La insistentele aceleiasi Banci Mondiale si ale Bilderbergilor ... Mai usurel cu critica regimului TOTALITAR Ceausist ! Toti cei care sunt in fruntea TUTUROR PArtidelor din RO, au tradat interesul National, cauza ROMANIEI si acum pupa cizmele STAPANILOR LOR , cei care ii pun si ii sustin in functiile de Conducere-n Stat, facand -LA ORDIN- orice e posibil ca poporul acestei TARI MINUNATE sa fie ZDROBIT literalmente, infricosat si distrus MORALICESTE !

105662257060988
Eugen Qy  •  04 Iulie 2020, 04:30
Postat de suprastark pe 03 Iulie 2020, 18:25

"As fi vrut sa te vad durule, cam ce-ai fi facut tu, te-ai fi luat la tranta cu Securitatea?" N-ai inteles absolut nimic, o sa scriu data viitoare un comentariu ca sa fie inteles si de cei la nivel de clasa a 5-a.... fraza aia la care faci referinta era frica de bataia securitatii, mentionata in comentariul meu. Durule. ***.

In Puscariile comuniste smechere, nu te batea neaparat SECURITATEA, ci chiar ai tai, reeducati si racolati ca batausi in inchisoare ! Te bateau si pe motive scornite dar te si provocau ... Doar unul ca tine care s-a trezit cu totul in fata , are puterea sa declare asa ceva. Cei care au trait OCUPATIA SOVIETICA si vedeau ca ACUM plecand trebnuri de LEMN, Grane si UTILAJE spre URSS dar si Camioane MILITARE cu remorci incarcate de se lasau si Cauciucurile si felul in care MILITIANUL acelor timpuri era zeul locului si te palmuia fara nicio vorba doar pentru ca lui i se parea ca te uiti urat la el ! Crezi ca lucruri vazute si traite se pot uita asa usor? Pe voi smecherasii nascuti pe timpul lui Ceasca sau chiar mai tarziu, va cred doar in privinta nestiintei , nu si in privinta voitei IGNORANTE TOTALE ! Puneti mana dragilor smecherasi, si informati-va ca acum se poate face ASTA ! Studiati-va ISTORIA tarii voastre ca sa puteti intelege MODUL de gandire al majoritatii romanilor !Stii cati romani au fost ridicati NOAPTEA din paturile lorcu un motiv sau altul sau chiar fara motiv si dusi in cele mai cumplite inchisori romanesti sau chiar in SIBERIA, ori mai rau EXECUTATI ? Stii? Daca NU, pune mana si citeste, informeaza-te si apoi emite -in cunostinta de cauza- judecati...

raul1985
raul1985  •  03 Iulie 2020, 19:10

Ganezul este in lumea lui... intrebarea mea e alta!?!? cand acest om producea bani cu lopata prin Bundesliga, nu mai era violent cu familia? de ce aruncam cu pietre in el? haideti sa vedem cu ce pitzipoance umbla semifotbalistii diziua de azi... Generatia de Aur este plina de divortati. si realistic vorbind, cum arata el si cum arata ea....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează