FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Fiica lui Martin Tudor, mesaj sfâșietor: „Tăticul meu, spune-mi că e doar un coșmar”

Martin Tudor, alături de fiica lui. foto: facebook
Martin Tudor, alături de fiica lui. foto: facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 09:39

Martin Tudor (43 de ani) a decedat luni, după ce a suferit un infarct, la Reșița, și nu a mai putut fi salvat de medici.

După vestea care a zguduit fotbalul românesc, Carla, fiica fostului portar de la Steaua, a postat un mesaj emoționant pe contul său de facebook. 

Tăticul meu cel drag... nu-mi vine să cred ce se întâmplă! Spune-mi te rog că e doar un coșmar. Spune-mi că nu e adevărat! Vei fi mereu în inima mea... Te iubesc!”, a scris Carla, care a postat și mai multe fotografii cu el și tatăl ei.

Fiica lui Martin Tudor, mesaj sfâșietor: „Tăticul meu, spune-mi că e doar un coșmar”

Vestea dispariției tatălui a venit cu doar câteva zile înainte de ziua ei de naștere, Carla urmând să împlinească 19 ani pe 2 aprilie.

Martin Tudor divorțase recent de mama copiilor, iar apropiații fostului portar au precizat că putea să îi vadă destul de rar. În ultima vreme, fuma foarte mult, câte două pachete pe zi. 

„A suferit mult de tot (n.r. după divorț). Are şi doi copii, e o dramă, un dezastru. Nu vreau să vă spun cum ţinea la aceşti copii, nici nu pot exprima în cuvinte dragostea lui pentru ei” 
Victor Pițurcă

Citește mai multe știri despre tragicul eveniment:

Moartea lui Martin Tudor l-a năucit pe Victor Pițurcă: „Nu pot să-mi revin. A suferit mult de tot, e o dramă, un dezastru"

Pumnul care l-a adus pe Martin Tudor la Steaua și un meci de pomină pe „Oblemenco”: „Ce să mă mai laud cu el acolo? Mă sfâșia lumea!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
476995182506736
Nelu Feier  •  31 Martie 2020, 19:02

Odihna vesnica!Cred ca a fost un caracter frumos.

llillian
llillian  •  31 Martie 2020, 18:22

Cateodata viata este nedreapta! Ne dam seama de greselile pe care le facem mult prea tarziu, cand persoanele dragi noua din pacate nu mai sunt printre noi. Acum cuvintele nu mai sunt de prisos. Condoleante familiei indurerate. ( Ingerii se ridica spre cer!)

124021931267836
Vasile Faghiean  •  31 Martie 2020, 18:08
Postat de Vasile Faghiean pe 31 Martie 2020, 18:06

Condoleanțe familiei!!! ce păcat, mare păcat,băiat tânăr, a suferit mult din cauza divorțului, sa consumat foarte mult și ceasul sa oprit pt totdeauna!!! Dumnezeu să te ierte TUDORE !

Ce cadou pentru CARLA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează