FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 2-2

Filip se cere titular şi la Varşovia: "Mister, sînt pregătit să joc din primul minut şi cu Legia!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 24 august 2013 23:36

Lucian Filip, fundaşul Stelei, a vorbit despre egalul obţinut de echipa sa cu Gaz Metan, scor 2-2, partidă în care a marcat primele sale două goluri în tricoul "roş-albaştrilor" (VIDEO).

"Am marcat în premieră pentru Steaua. Din păcate, am luat două goluri din nimic, dar îmi pare bine că am revenit. Am avut un început mai slab, dar e bine că am revenit în repriza a doua.

Am venit să cîştigăm, dar am luat două goluri foarte stupide. Sînt pregătit să joc din primul minut şi cu Legia, dacă Mister doreşte să apeleze la mine. Sînt sigur că vom obţine calificarea la Varşovia", a spus Lucian Filip la DigiSport Special.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
johhny_cage
johhny_cage  •  25 August 2013, 12:04

sa te pui la mintea postacilor retardati de pe site-urile romanesti e un sport extrem. DAR! am citit cum ca sutul lui filip a fost o intamplare, ca a fost pe mijlocul portii, ca orice jucator in situatia aia ar fi procedat la fel, ca a fost deviat etc. pana si comentatorul a spus ca a fost deviat, rezulta ca e mai chior ca noaptea. uitati-va pe reluarea perpendiculara cu poarta, secunda 0:44 cand se vede clar cum prinde mingea cu siretul putin pe exterior si o loveste atat de bine incat ii imprima un efect f bun. mingea se duce fix printre fundasi, in dreapta portarului. daca era deviata, sarea din fundas ca din coltul mesei. a fost un gol genial. nu mai minimizati golurile cand nu e ca

cretzwoo
cretzwoo  •  25 August 2013, 09:58
Postat de dan2008 pe 25 August 2013, 00:37

Tot în genunchi la fel ca MM. Că vă așteaptă PETROLIȘTII. Copile care iubești Steaua și tot susții echipa *ulii Când ai tu timp întreabă-ți tatăl ce e cu ”mâna lui Ianuli” Și ce-a facut Mache cu mâna, și tu și ceilalți steliști Să-mi faceți tot la fel și mie și miilor de PETROLIȘTI.

eminescule stai ma linistit :)))

dan1771
dan1771  •  25 August 2013, 07:05

Filip joaca fara frica asa ca trebuie bagat ca sa impinga jocul spre poarta polonezilor. Bafta Steaua trebuie sa ne agatam de fiecare minge si sa la dam goluri.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close