FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Deian Sorescu, petrecere cu manele și semne obscene: „Spune-mi Messi sau Ronaldo, într-un an îmi iau un Lambo”

Filmarea controversată cu Deian Sorescu a ajuns virală
Filmarea controversată cu Deian Sorescu a ajuns virală

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 11:24 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 13:01

Deian Sorescu, 24 de ani, mijlocașul pe care Dinamo încearcă să-l vândă în străinătate, încearcă să uite de grijile de la echipa de club. Vedeta „câinilor” apare într-un clip de pe TikTok în timp ce dansează pe manele alături de iubita sa și arată semne obscene spre cameră.

Mijlocașul lui Dinamo și al echipei naționale se află în cel mai bun moment al carierei. Numărul unu în Ștefan cel Mare, Sorescu e convocat constant la prima reprezentativă, iar un transfer în străinătate pare iminent. 

Deian Sorescu, petrecere cu manele

În afara terenului, lucrurile sunt la fel roz pentru fotbalistul care recent a împlinit 24 de ani. Sau cel puțin asta reiese din videoclipul postat pe TikTok de Melania, partenera de viață a lui Deian. 

Cu manele și sticle de alcool pe fundal, Sorescu e filmat în timp ce dansează lasciv alături de iubita lui pe melodia „Mă dau mare” a lui Ranny, protejatul lui Alex Velea. 

La un moment dat, luați de val, cei doi îndrăgostiți încep să arate semne vulgare în direcția camerei.

Câteva versuri din melodia pe care dansa Sorescu: 

  • „Tu spui că sunt cocalar, că sunt neam de lăutar / Mă urăști sau mă iubești, dar la final devin viral”
  • „Sunt talent pur sânge / Am talentu-n sânge”
  • „Spune-mi Messi sau Ronaldo / Într-un an îmi iau un Lambo”
Deian Sorescu, petrecere cu manele și semne obscene: „Spune-mi Messi sau Ronaldo, într-un an îmi iau un Lambo”
Ulterior, postarea prieteni lui Sorescu a dispărut de pe TikTok

Ascensiunea de la Dinamo i-a adus notorietate lui Sorescu și în afara terenului

În ultima perioadă, ascensiunea avută la Dinamo i-a adus lui Sorescu și mai multe apariții mondene. Chiar în urmă cu câteva săptămâni, Sorescu, alături de colegii Dudea și Steliano Filip, a fost prezent la un party de fițe în Mamaia.

Steliano Filip, Alin Dudea și golgeterul Deian Sorescu, alături de Cătălin Țîră, atacantul care s-a antrenat cu Dinamo în această vară, s-au relaxat la malul mării. Aceștia s-au lăsat mângâiați de razele soarelui pe barcă, iar mai apoi s-au plimbat cu sky-jetul. La petrecerea respectivă a fost prezent și Dimciu Halep, verișorul Simonei Halep. 

Deian Sorescu, petrecere cu manele și semne obscene: „Spune-mi Messi sau Ronaldo, într-un an îmi iau un Lambo”
Cătălin Țîră, alături de jucătorii lui Dinamo / Sursă foto: instagram.com/catalintira9/

Sorescu, în atenția Legiei Varșovia

Legia Varșovia, campioana sezonului trecut în Polonia, a dorit să îl transfere pe Deian Sorescu în această vară. Negocierile între cele două cluburi au început în luna iunie, oferta oficială fiind dezvăluită în exclusivitate de Gazetă. Polonezii ofereau inițial 350.000 de euro achitați în două rate plus un bonus de 50.000 de euro pentru îndeplinirea unei serii de condiții.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Ofertă de 1,4 milioane de euro pentru Deian Sorescu refuzată de Dinamo: „Nu am fi surprinși dacă ar ajunge la FCSB”

N-are interes să-l vândă pe Sorescu » Motivul pentru care Dinamo ar fi refuzat toate ofertele, deși are nevoie disperată de bani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
514091889218839
Mihai Buzea  •  07 Septembrie 2021, 12:05

Caracter de dinamovist

mway
mway  •  07 Septembrie 2021, 07:27

Fotbalul românesc este precum o manea, fără valoare.

flosud97
flosud97  •  06 Septembrie 2021, 22:28

L-ai vazut tu pe Messi sau Neymar sa se filmeze si sa faca semne obscene, au tatuaje OK dar pana se filmeaza si-ti Arata degetu mai ai de asteptat

Vezi toate comentariile (48)
Comentează