FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 2-2

Final cu scandal la Severin! Zlatinski și Contra la un pas de bătaie! Bulgarul a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 23:02

Meciul dintre CS U Craiova - Dinamo, scor 2-2, s-a terminat cu un scandal general. Egalarea oltenilor din ultimul minut a declanșat un scandal uriaș.

Bulgarul Zlatinski s-a îndreptat spre banca lui Dinamo și s-a bucurat ostentativ, iar Cosmin Contra n-a rezitat. A sărit de pe bancă și a avut o discuție mai aprinsă cu mijlocașul Craiovei, căruia i-a reproșat imediat felul în care s-a bucurat.

După fluierul de final spiritele s-au încins destul de tare. Gică Craioveanu a coborât pe teren și l-a potolit pe Cosmin Contra, care a fost la un pas să sară la bătaie.

Zlatinski nu s-a potolit și chiar s-a luat la ceartă și cu fotbaliștii lui Dinamo printre care și Romera, care a văzut și cartonașul galben. Au fost mai multe împingeri, iar Istvan Kovacs i-a acordat lui Zlatinski al doilea cartonaș galben.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
290536621401889
Ioan Chiculita  •  23 Aprilie 2017, 20:04

noroc ca ai unde sa te dai cu parerea toti care nu v-au bagat lumea in seama sunteti foarte destepti acum

dansy
dansy  •  23 Aprilie 2017, 18:59
Postat de pantokrator pe 22 Aprilie 2017, 23:20

Ca de obicei Kovacs a lasat atacurile criminale ale oltenilor nepedepsite asa cum face la toate jocurile cu Dinamo! ,,Campioana,, fcsb este o mizerie blatista facuta de arbitrii an de an!

Cred ca ai vazut alt meci.Pai cotul in gura lui Baluta urmat de sange si l-a dat singur???Pai ce a facut Hanca in careul Craiovei a fost coprect.Cheliuc doar la certat si s-a ales cu galben.Pai Zlatinski l-a batut cumva pe Contra ,a tras cumva de el,la impins ca sa primeasca al doilea galben???Sigur esti prost ori a fost beat.

dansy
dansy  •  23 Aprilie 2017, 18:54

Si va mai zic ceva "domnilor ziaristi" nu ma mai cenzurati cand spun ceea ce s-a strigat in urma cu multi ani pe stadioane si se mai striga si acum: *** acesta este un adevar si nu nu este de cenzurat.Sa va fie rusine!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează