FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Final pe muchie de cuțit » Dinamo se poate califica în play-off după meciul cu FCSB! Cum arată duelul în ultimele etape

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 10:35

Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Astra, Viitorul, Dinamo, CSMS Iași și FC Botoșani se luptă pentru trei locuri de play-off.

După ultima etapă, în care s-a impus contra Chiajnei, 4-3, Dinamo a urcat pe locul 6, luând locul celor de la FC Botoșani, care a pierdut cu CSMS Iași, 0-1. 

CFR, FCSB și U Craiova sunt deja calificate, iar FCSB și CFR Cluj vor arbitra lupta pentru play-off.

Clasament

 clipboard01

Meciuri rămase:

Astra: CFR Cluj (d), Dinamo (a)
FC Botoșani:  Viitorul (d), Gaz Metan (a)
Viitorul: FC Botoșani (a), CSM Poli Iași (d)
Dinamo:  FCSB (a), Astra (d)
Poli Iași: ACS Poli (d), Viitorul (a)

Dinamo se poate califica etapa viitoare

Etapa viitoare, Dinamo va juca împotriva celor de la FCSB, iar Viitorul are meci cu FC Botoșani. Astra joacă pe terenul CFR-ului și CSMS Poli Iași joacă pe terenul lui ACS Poli Timișoara.

Dinamo ar putea etapa viitoare să-și asigure locul în play-off, dacă bate FCSB, iar meciul Viitorul - FC Botoșani se termină la egalitate.

În acest scenariu, Dinamo ar acumula 41 de puncte, Viitorul ar avea 39 și Botoșani 37. Iași ar putea să se impună la Timișoara și ar acumula 39 de puncte, dar pentru că în ultima etapă va avea meci direct cu Viitorul, doar una dintre cele două echipe ar putea să aibă mai multe puncte decât Dinamo. "Câinii" ar rămâne pe loc de play-off pentru că FC Botoșani ar putea acumula doar 40 de puncte.

Posibil clasament în acest scenariu după această etapă

5. Dinamo 41p
6. Viitorul 39p
7. CSMS Iași 39p
8. FC Botoșani 37p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  16 Februarie 2018, 10:34

dinamu se va pregati pentru inca un motiv de sarbatorire dupa meciul cu STEAUA , pe linga incendierea peluzei din Ghencea, paraistasele lui hildan si ekeng si participarea la bugetul Stelei platind bilete pentru a-si face o reclama care nu o inteleg decat ei ''doar dinamu Bucuresti ''-ce ???? ( nu joaca in cupele europene, nu castiga trofee, nu vinde jucatori decat pe bani de o friptura....ca nu am inteles ? Oricum ,jucarea in play-out le va aduce inca un motiv de sarbatoare

kwd2015
kwd2015  •  16 Februarie 2018, 10:02
Postat de catalin.palcu pe 16 Februarie 2018, 09:27

Pt victoria de aseara , Dinamo trebuie sa se bucure. De ce ? Pt ca ne cresc sansele pt meciul de duminica. Stelistii sunt epuizati si prioritatea lor va fi refacerea pt returul cu Lazio. Daca pierdeau ieri, meciul din Italia devenea nerelevant si toata concentrarea era pe meciul de campionat. Bun, ei spun ca au timp de refacere pana duminica. Nicio sansa, mai ales ca titularii de ieri vor fi in mare titulari si in retur si garantat nu fac fata la 3 meciuri tari in 7 zile. Or sa joace cu rezervele cu Dinamo,rezerve care au valoare si ele fara discutie dar nu la nivel de Budescu, Gnohere, Nedelcu. Si inca ceva, Dinamo e avertizata pt ca altfel dupa meciurile Stelei cu GM si CFR puteai ramane cu impresia ca nu sunt in cine stie ce forma.

dinamo e pp. are ca obiective reale incurcarea stelei, neaccederea stelei in sferturile de EL etc. tinte proprii..ioc. s-a vazut aseara cum lacrimau catelele dinamoviste, la meciul stelei. in afara de cativa useri normali, restul ati fost sub zero ca intelect. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  16 Februarie 2018, 09:55

Dinamo a fost distrusa de Negoita,care -dupa ce ca i-a vandut toti jucatorii -i-a mai adus si un antrenor bambilici!

Vezi toate comentariile (84)
Comentează