FOTBAL  »  Superliga  »  JUNIORI

Fiul lui Ionel Ganea i-a făcut tatălui său o caracterizare aparte: "Nu avea viteză, nu alerga bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 11:08

George Ganea a preluat ştafeta în materie de fotbal de la cunoscutul său tată Ionel Ganea, actual antrenor al Rapidului.
Fiul lui Ganea joacă la naţionala U16 a României şi este legitimat la Universitatea Cluj, însă cînd a fost întrebat dacă i-a plăcut tatăl său ca jucător, Ganea Jr. a avut un răspuns mai puţin aşteptat.

"Tata mi-a spus să nu am aere de fotbalist, că încă nu sînt fotbalist li să muncesc mai mult. Mi-a plăcut de el ca fotbalist, dar nu avea viteză, nu alerga prea bine", a spus George Ganea, conform Digisport.

Ganea cel mic şi-a fixat deja obiectivele în cariera sa de fotbalist şi e sigur că munca e secretul tuturor succeselor.

"Aş vrea să ajung la Dinamo, U Cluj sau la Rapid. Sînt mic, nu se ştie nimic pe viitor. Dacă muncesc şi îmi văd de treaba mea la U Cluj, nu se ştie ce se poate întîmpla", a mai spus George Ganea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  05 August 2014, 15:16

te asteptam la ROSSONERO BUCURESTI. Ganea senior a fost un atacant bun stia sa se strecoare si sa marcheze. ======one way ====== ROSSONERO BUCHAREST ====9=========9====== =======litere========== ROSUNEGRU BUCURESTI ====9=========9====== ===RO ====S.S.-Sportul Studentesc =====ONE way =======ROmanid (dinamo citit invers) =========RO.S.S.ONE.RO ______________________ Dinamo + Sportul Studentesc =ROSSONERO BUCURESTI ar fi o solutie logica sa se scape de sintagma echipa politiei si echipa blaturilor via "politia comunitara". Dar probabil ca Sportul va fuziona cu alta echipa poate Viitorul intr-un proiect ROSSONERO , pentru ca la dinamo nu exista curajul necesar unui rebr

tiberiu33
tiberiu33  •  05 August 2014, 15:03

Vreau sa le reamintesc la toti dobitocii care tin cu steaua ...si il injura pe Ganea ... va reamintesc un MECI CRAIOVA - RAPID 2 -2 in ultima etapa ...2 goluri marcate de Ganea ... a facut pe steaua campioana ...si Craiova a pierdut dreptul de a juca in cupa UEFA !!!!!!!!!! .....SUNTETI NISTE DOBITOCI TOTI ASTIA CARE INJURATI FOTBALISTII CARE NU AU JUCAT LA STEAUA !!!!

ftwraku
ftwraku  •  05 August 2014, 14:54
Postat de just.rapid pe 05 August 2014, 11:52

Fii-su nu are creier pentru ca nu a pomenit ca si-ar dori sa joace la steaua , nu ?

Daca ar fi jucat la Steaua si fi-su zicea ca visul sau este sa imbrace tricoul Stelei,nu mai era asta o problema:))Era un fel de Einstein in ochii lor... Neicusorule,danke Shanke:)))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează