FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Fl. Marin: "Dacă băteam Steaua, rămîneam la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Intrebat ce parere are despre impacarea verilor Becali si despre implicatiile acestei aliante in lupta pentru titlu, Florin Marin a tinut sa infirme orice acord tacit intre Dinamo si Steaua.

"Nu va fi niciodata blat intre Dinamo si Steaua! Pentru Borcea si pentru toti cei de la Dinamo, jocul cu Steaua este cel mai important al sezonului. In ultimul meu mandat la Dinamo, am remizat cu Steaua, dupa golul marcat de Cristocea in minutul 94.

Cristi Borcea mi-a spus imediat dupa meci ca victoria in fata Stelei m-ar fi mentinut antrenor la Dinamo!" a spus Florin Marin la Special pe sportro, referindu-se apoi si la relatia foarte buna dintre verii Becali :"orice ar fi, Giovani ramine dinamovist. Implicarea lui sufleteasca la clubul din Stefan cel Mare nu poate fi pusa sub semnul intrebarii!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  30 Aprilie 2008, 06:08

1976-1977 Sueaua-Dinamo = 1-0 "gigantul" Iordanescu inscrie cu capul (!!!) pe linga "piticul" Satmareanu II ! Concluzia ? Steaua cistiga titlul la ... goluri in detrimentul lui F.C. Argesh. A fost primul "blat" de care stiu eu intre Steaua si Dinamo. Poate stie ... Dinu ceva ??? Daca n-o fi lovit de streche intre timp ?? Intrebati-l !!

 •  30 Aprilie 2008, 00:38

100% de acord cu "ss". Sieg HEIL!

 •  29 Aprilie 2008, 23:55

Nici vorba de blat. steoistii o vor lua la bot si la propriu si la figurat. ciobi va plinge cu lacrimi de singe! HAI CRAIOVA! Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează