FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican a vorbit despre semifinala cu Steaua: "Suporterii să stea liniştiţi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 19:26

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a vorbit despre adversarul din semifinalele Cupei României, Steaua.

Tehnicianul "cîinilor" crede că va fi o "dublă" dificilă, în care ambele echipe pot cîştiga.

"Indiferent de adversarul pe care îl aveam ar fi fost o partidă dificilă. Cu Steaua vor fi două meciuri deschise oricărui rezultat.

Suporterii să stea liniştiţi, vom da totul pe teren, vom alerga pînă la epuizare. Cu puţină şansă putem spera şi la mai mult.

Trebuie să fim pregătiţi sută la sută. Aş putea da declaraţii pompoase, dar nu vreau, sînt realist, vom întîlni un adversar foarte bun.

Vom da tot ce putem, mai ales că întîlnim Steaua. Cred că este mult mai bine că se joacă în dublă manşă.

Nu am stabilit încă, dar cred că vom juca pe Arena Naţională partida în care vom fi organizatori", a declarat Stoican la conferinţa de presă.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
luck33ro
luck33ro  •  18 Februarie 2014, 10:19

Stati linistiti FNI lucreaza pentru voi! :D

vasy86le
vasy86le  •  16 Ianuarie 2014, 19:28

Stam linistiti dar nu mai suportam sa luam bataie de la steaua deja e prea mult.

cainerau1953
cainerau1953  •  16 Ianuarie 2014, 16:11
Postat de dynamovist pe 16 Ianuarie 2014, 01:45

Care morti? Aia impuscati de armata? Furaciuni mai mari ca Steaua nu a facut nimeni in Romania! Uite exemplul din turul care a trecut. Blatisti odiosi!

poate mai vine un Boucault la meci, sau se mai gaseste unu belgian care sa mearga doar intr-o directie :)))))) sau daca nu, ii avem pastea ai nostri gen Dima,Coltescu,Balaj,Tudor,etc :)))))))))))))))))))))))))))))))) are grija tata Deaconu de mioare :)))))))))))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează