FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Flavius Stoican şi-a prezentat strategia pentru meciurile cu Steaua: ”O victorie şi două remize”

Articol de - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 22:55

Stoican şi-a dezvăluit visele pentru cele 3 Derby-uri: succes în Ghencea, în campionat, de Mărţişor, plus calificarea în finala Cupei în urma a două egaluri.

Dinamoviştii au intrat în febra Derby-ului de România. Primul e prevăzut în Liga 1, pe 1 martie, apoi e dubla din semifinalele Cupei, din 27 martie, respectiv 17 aprilie.

Flavius Stoican a mărturisit ieri în cadrul emisiunii "Estrada sportivă" ce aşteptări are înainte de confruntările cu Steaua: "În primul rînd, trebuie să învingem Viitorul, după care vom avea timp destul să pregătim primul derby. Normal, mi-aş dori trei victorii cu Steaua, însă ar fi bine şi o victorie, în campionat, plus două remize în semifinalele Cupei în urma cărora noi să fim cei care să mergem în finală".

"Lumea va fi mulţumită de noi"
Diplomat, tehnicianul de 37 de ani a declarat la adresa rivalilor: "Steaua e favorită în confruntările cu Dinamo, mai ales că va juca primul meci în Ghencea, dar nu-i va fi uşor, deşi întîlnim cea mai bună echipă din România. Lumea va fi mulţumită de ceea ce va vedea la noi. Jucătorii mei nu se gîndesc doar la derby, deşi îi aud: «Ce frumos ar fi să-i batem!», «De-abia aştept să înceapă meciul!». Indiferent ce se spune despre el, Reghecampf e antrenorul care a readus Steaua pe locul 1. Rivala noastră a rămas la fel de puternică, nu contează că a plecat Bourceanu".

Referitor la partida Steaua - Concordia 4-0, care a stîrnit valuri de acuzaţii din partea rivalelor la titlu ale "militarilor", Stoican a afirmat: "Strict legat de fotbal, am văzut că roş-albaştrii au avut determinare şi n-au dat nici o şansă adversarului".

"Vreau ca lumea să ne aplaude. Nu doresc să stăm într-un singur jucător, de la care să aşteptăm salvarea. Va exista un pic de stres, pînă vom intra în atmosfera «oficialelor»" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Accept să am nopţi albe, gîndindu-mă pe cine să bag pe teren, cum e acum. Doar Dragoş Grigore şi Thicot sînt siguri pe posturile lor, ceilalţi sînt în formă toţi, voi avea mult de muncă să fac departajarea" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"N-are fiţe şi e muncitor"
Dorin Rotariu a efectuat ieri un control medical după problemele la genunchi şi i s-a recomandat repaus pînă mîine, avînd şanse reduse să joace cu Viitorul. "Îmi place la el că nu are fiţe şi e muncitor, chiar dacă s-a scris că-l vrea Manchester United. Arată calitate şi tehnică în regim de viteză, poate ajunge mare de tot", a spus Stoican despre tînărul de 18 ani.

Debuturi-surpriză
Patrick Petre şi Andrei Tîrcoveanu, ambii de cîte 16 ani, pot debuta în primăvară în Liga 1, a anunţat ieri antrenorul roş-albilor: "I-am văzut la un amical al echipei secunde împotriva unor seniori. Evoluţie senzaţională! Patrick a jucat cu dezinvoltură, a driblat, cerea pe spaţii libere, a dat două goluri. Tîrcoveanu a fost matur în joc, perpendicular pe poartă. Nu mă interesează vîrsta, ei pot debuta oricînd".

Inbox
- Roş-albii vor testa zilele următoare, la echipa secundă, un mijlocaş moldovean de 18 ani, David Andronic, de la Dacia Buiucani.
- Stoican a explicat cum se fac transferurile la Dinamo: "Văd pe cineva sau scouterii îmi propun un nume, analizăm calităţi şi defecte, apoi vedem dacă ne înţelegem. În iarnă, în afara celor veniţi, am mai văzut alţi 30 de jucători".
- De lunea viitoare, Stoican începe cursurile pentru obţinerea licenţei Pro, urmînd să facă şcoala într-un an.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
cojonel
cojonel  •  19 Februarie 2014, 01:53

Cu alte cuvinte antrenorul lui New Dinamo e constient ca nu prea au sanse in meciurile directe cu Steaua. Cu sperante si vise frumoase nu vor realiza nimic, din pacate. Nu stiu de ce dar presimt ca acest domn Negoita are ganduri deloc pozitive legate de Dinamo. Tot ce a facut pana acum si modul in care pune problema se gandeste numai la bani. Sa investeasca minim, sa dea salarii minime, aduna jucatori tineri si foarte tineri care nu vor comenta niciodata pentru ca nu au experienta de viata. Sper sa ma insel dar baiatul asta pregateste o mare teapa echipei. Ar fi pacat.

riccardo1966
riccardo1966  •  18 Februarie 2014, 21:20
Postat de riccardo1966 pe 18 Februarie 2014, 21:19

3+3+3=0 ! Cu atat va ramane Dinamo dupa cele 3 paetide... Treziti-va , c-o sa cadeti din ...pat.

...partide ... scuze.

riccardo1966
riccardo1966  •  18 Februarie 2014, 21:19

3+3+3=0 ! Cu atat va ramane Dinamo dupa cele 3 paetide... Treziti-va , c-o sa cadeti din ...pat.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează