FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican spune că nu se va lăsa afectat de injuriile şi solicitările galeriei: ”Să ne spălăm creierul”

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 22:32

Stoican a început terapia de grup la echipă, încercînd să refacă moralul jucătorilor, prin discuţii generale şi individuale.

Dinamo se îndepărtează de podium, un obiectiv fixat verbal după investiţiile făcute în iarnă în aducerea a 11 fotbalişti. Atmosfera este iar neagră, iar jucătorii au ajuns să se gîndească dacă nu cumva suporterii care-i înjură la meciuri vor veni şi la Săftica, la antrenamente, pentru a continua apostrofările.

Eşecul, 0-3, cu Chiajna vine pe fondul nemulţumirii fanilor faţă de un sezon sinusoidal, cu rezultate mediocre, locul 6 în campionat, eliminări din Cupa României şi Cupa Ligii, plus instabilitate la nivelul băncii tehnice.

Flavius Stoican, de-abia sosit de o săptămînă, a intrat în colimatorul spectatorilor din Ştefan cel Mare, care i-au cerut demisia, dar antrenorul de 38 de ani a mărturisit ieri că nu-şi face griji.

"Trebuie să o luăm de la zero, cu heirup, cu minte limpede, cu orice, ca să învingem la Braşov. Înţeleg supărarea fanilor, dar dacă vom învinge sub Tîmpa, poate vor fi mai puţini care ne vor înjura. Apoi, dacă vom cîştiga pe mai departe, numărul apostrofărilor va scădea. Nu mi-e teamă, încerc să mă pun scut în faţa fotbaliştilor, le-am zis să lase presiunea pe umerii mei. Am pierdut un meci, nu un război, trebuie să ne spălăm creierul şi să muncim ca să fie bine", a comentat ieri Stoican.

Vor fi şi mutări în echipă, în special în zona apărării, care a bifat un nou meci în care a încasat 3 goluri, la fel ca-n manşa secundă a Cupei Ligii, cu Pandurii (1-3).

160.000 de euro este fondul salarial lunar în acest moment în Ştefan cel Mare

2 este locul ocupat de Dinamo în topul celor mai slabe apărări din Liga 1 în acest moment, cea mai slabă fiind a Ceahlăului. "Cîinii" au 32 de goluri încasate, la fel ca adversara de sîmbătă, FC Braşov

Cum ar putea arăta Dinamo contra "stegarilor"
T. Marc - Bărboianu, R. Machado, Bunoza, St. Filip - N. Grigore, Boubacar - D. Rotariu, V. Lazăr, Grozav - Bilinski

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Apostrofările vor ajuta"
Managerul general al roş-albilor, Daniel Stanciu, consideră că fluierăturile fanilor din meciul cu Concordia (0-3) îi vor ajuta pe jucători: "Vor fi motivaţi de acest amănunt, că au fost apostrofaţi de suporteri. Băieţii au salariile la zi, au toate condiţiile pentru performanţă. Avem încredere în lot, dar e ruşinos să pierzi cu acest scor. Suporterii au dreptate să fie supăraţi, dar în fotbal se mai întîmplă şi astfel de momente. Păcat că am ratat şansa de a fi aproape de podium".

Obsesia
Hatem Elhamed a împlinit ieri 24 de ani, însă a fost trist. Mijlocaşul şi-a marcat un autogol cu o zi mai devreme, în dorinţa de a respinge balonul. "Nu pot să-mi scot faza aceea din cap, mă obsedează. Îmi cer scuze faţă de colegi, faţă de fani, este un meci pe care încerc să-l uit, deşi nu se poate. Trăim un moment delicat, va trebui să arătăm caracter puternic şi e obligatoriu să învingem la Braşov", a comentat fotbalistul.

Le place roşul
Dinamo a ajuns să se bată la titlul de echipa cu cele mai multe cartonaşe roşii din campionat, după eliminarea lui Andrei Marc din meciul cu Concordia. "Cîinii" au colecţionat 8 astfel de cartonaşe în acest sezon, fiind a doua echipă în clasamentul eliminărilor, după "liderul" Oţelul (12).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
ragnarl
ragnarl  •  19 Martie 2015, 19:00

Daca il scoate pe Elhamid e clara treaba , :)) cat timp este Stoican antrenor stim echipa fara sa o mai anunte el:)) si fiecare adversar ne poate citi usor si chiar sa ne umileasca cum a fost in meciul cu Chiajna.

bamse1901
bamse1901  •  19 Martie 2015, 17:03

cam sunt plictisit de voi

daculliber
daculliber  •  19 Martie 2015, 16:59

Vai, vai, vai...Auzi exprimare la antrenorul lui Dinamo: "sa ne spalam creierul"...Ce pretentii sa mai avem de la un astfel de analfabet? Ce sa stie asta strategie, tactica, diplomatie? Eu cred ca cel mai realist obiectiv al lui Dinamo este acum evitarea retrogradarii! La anul, mai vedem!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează