FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Florentin Petre despre situația lui Patrick: "E o perioadă pe care aș descrie-o ca fiind apăsătoare și neagră"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iunie 2017 18:25

Florentin Petre a simțit nevoia să-i ia din nou apărarea fiului său după ce Patrick a fost împrumutat de Dinamo la Sepsi Sf. Gheorghe. Cosmin Contra a luat această deczie după multiplele ieșiri în decor ale tânărului fotbalist, acesta fiind prins de mai multe ori la ruletă, dar și fumând într-un club.

"Aş dori să dau niște explicații cu privire la situația fiului meu, Patrick. Nu mă simt tocmai confortabil ba chiar e o perioadă pe care aș descrie-o ca fiind apăsătoare și neagră, a vieții mele.

Patrick nu e un tânăr vicios și nici un fotbalist lipsit de talent. Și nu spun asta, neapărat, din postura de tată. A muncit de copil și a visat mult să fie titular la echipele românești de marcă. E de neînțeles de ce e atât de vehementă presa în a-l denigra sistematic, în conditiile în care, să fim serioși, aproximativ toți fotbaliștii, fumează și consumă alcool. 

[...] Ipostaza nu e una tocmai fericită, ca părinte și sportiv, nu aprob viciile în viața sportivă dar nici nu poate condamna cineva până la excludere, un tânăr de douăzeci de ani, pentru că a exagerat în grupul său de prieteni, la un moment dat. Asta nu-l face un fotbalist prost sau nepregătit . 

[...] Patrick este educat să nu renunțe, să fie puternic și să creadă în visul lui. Dar dacă niște publicații imorale se dovedesc a fi atât de influente, înseamnă ca sportul în România e în agonie", a scris Florentin Petre pe Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
352061698522614
Mihai Tudose  •  01 Iulie 2017, 11:41

Fotbalul din ROMANIA e in agonie, daca din urma vin jucători ca acest P.PETRE.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Iunie 2017, 21:39

Cand se prinde si pescarul la curent ca fi-su NU E FOTBALIST? E orice, dar mai putin fotbalist. Sigur, ca tata, il inteleg. Insa sa il impingi mereu catre ceva pe care oricare din cei din jurul lui il vede si ii spune ca NU E TALENTAT, este exact opusul dragostei pentru propriul copil. Vrea el neaparat sa fie fi-su fotbalist. Uite ca nu merge. E un miracol totusi ca baiatul asta a ajuns pana in liga1. Si cam atat.

sasha8777
sasha8777  •  30 Iunie 2017, 20:52
Postat de unico_biancorossi pe 30 Iunie 2017, 19:46

adevarat. si din pacate, multi tineri valorosi au metehnele lui.

Vedetismul infamtil cu vicii se intretine ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close