FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre s-a întors acasă » ”Trebuie să-i învăţăm pe toţi ce-nseamnă Dinamo!”

Articol de - Publicat luni, 16 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 februarie 2015 19:03

Florentin Petre, 39 de ani, revine în Ştefan cel Mare, de data aceasta ca antrenor în staff-ul lui Mihai Teja. "Piticul", fost căpitan al "cîinilor", se va ocupa cu pregătirea mijlocaşilor, urmînd să-şi înceapă, practic, munca de miercuri, de la revenirea formaţiei la Bucureşti. Mîine, are de rezolvat cîteva probleme personale, care nu ţin de noul serviciu, de la Dinamo.

- Florentin, de ce te-ai întors în Ştefan cel Mare şi ce vei face mai exact la echipă?
- Voi fi în staff-ul lui Mihai Teja, voi ajuta la ceea ce va fi nevoie. Oricum, eu sînt foarte fericit că m-am întors la Dinamo, sper să avem cu toţii rezultate. Ideea e că trebuie să-i învăţ pe cei tineri şi pe cei care au venit în "haită" ceea ce înseamnă acest club, pentru a reveni acolo, sus, unde ne este locul.

- Cum va fi să lucrezi, printre alţii, şi cu fiul tău, Patrick?
- Pînă la urmă, trebuia să vină şi acest moment. O să fiu cu ochii pe el, să crească frumos. Şi nu doar pe el. Dinamo mai are tineri care pot fi viitorul clubului.

- Pe ce loc poate termina echipa campionatul?
- Motivaţie există, calitate există, sper să fim o familie pentru a încerca să încheiem pe un loc cît mai sus în clasament. Dinamo nu poate fi decît în top.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
gutza23
gutza23  •  17 Februarie 2015, 11:58
Postat de unico_biancorossi pe 16 Februarie 2015, 21:41

succes. mai lipseste doar claugol, dintre marii dinamovisti mai recenti si mai tineri.

desi nu o sa fii de acord cu mine eu cred ca ar trebui sa vina si kirita!! rautatea lui nu am mai vazut-o la dinamo cam de cand a plecat el si asta e un element important,zic eu,care ne lipseste de mult,mult timp

dinamo..mania
dinamo..mania  •  17 Februarie 2015, 08:52

Bine ai revenit acasa Petre. Tot respectul pentru tine, un CAINE cu renume.

spinoza
spinoza  •  17 Februarie 2015, 07:38
Postat de str4427 pe 16 Februarie 2015, 21:11

clubul e in insolventa..nu poate face transferuri cu bani multi..are o scuza..oricum pare..repet PARE ca face cu cap ce face..vedem dupa ce iese din insolventa daca si cum va plati..

Sincer, m-as bucura. Destul cu brambureala in fotbal. Ar trebui scos din mocirla.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează