FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - U CLUJ 2-5

Florian Walter îşi laudă "prinţul": "Frumos ce-a făcut Cristea azi, aştept să-l văd la naţională"

Florian Walter
Florian Walter

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2011 21:51

Patronul Universităţii Cluj s-a arătat entuziasmat de prestaţia echipei sale în meciul din această seară cu Gaz Metan Mediaş (5-2) şi l-a lăudat pe Adrian Cristea, cel care a marcat un hattrick şi a dat o pasă de gol.

Finanţatorul clujean i-a transmis pe această cale un mesaj selecţionerului: Cristea nu are voie să lipsească de la naţională.

"Mediaşul a jucat extraordinar, diferenţa de scor a fost mult prea mare. Oricum, sînt foarte mulţumit de rezultat şi vreau să ne menţinem în primele cinci pînă la finalul campionatului. Poate e mai bine că am ieşit din Cupă, aşa avem timp să ne dedicăm Ligii 1 şi obiectivului principal.

Frumos ce-a făcut Cristea azi, ştiam că va da un gol, dar nu mă aşteptam la o asemenea prestaţie. Aş vrea să-l văd la naţională, merită!" , a spus Florian Walter la finalul partidei, la Fanatik Show.

Aflaţi la ultimul meci în "exil", clujenii nu au uitat să le mulţumească medieşenilor pentru că i-au găzduit aproape un an. "În primul rînd, le mulţumim medieşenilor că ne-au primit aici la Mediaş şi să le mulţuimim suporterilor că ne-au însoţit peste tot în ţară în această perioadă în care n-am avut stadion. Acum ne întoarcem la Cluj, să facem spectacol în faţa zecilor de mii de suporteri pe care-i avem. Aştept ca stadionul să fie plin la meciul cu Kuban Krasnodar", a mai spus Walter.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
double07
double07  •  02 Octombrie 2011, 14:21
Postat de ockiu pe 01 Octombrie 2011, 21:40

prea multi de DACA.

ar fi imposibil?

bdgeorge
bdgeorge  •  02 Octombrie 2011, 00:30

Tipic romanesc a facut un meci (foarte bun recunosc) si gata nu poate lipsii de la nationala...Cristea are valoare dar e departe de ce se joaca in fotbalul mare cum de fapt sunt 99% din fotbalistii romani atat la determinare cat si la viata extrasportiva..la asta din urma Cristea e campion mondial desii in mod normal nu ar trebuii sa se auda de el..

dr_marus
dr_marus  •  02 Octombrie 2011, 00:17

Cum sa nu.....cred ca domnul Walter isi si face planuri sa il transfere pe vreo 10 milioane de euro acuma ca a reusit 3 goluri intr-o partida. Vorba aia ....daca tacea filosof ramanea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează