FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu a povestit ce s-a întâmplat în prima sa zi ca antrenor la Dinamo: "Asta au făcut jucătorii"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 19:45

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a vorbit despre prima impresie pe care și-a făcut în prima sa zi ca antrenor al formației din "Ștefan cel Mare". Tehnicianul i-a anunțat pe jucători ce planuri are. 

"Jucătorii s-au spovedit, ca să spun așa, mi-au spus tot ce s-a întâmplat. Sunt un antrenor deschis, îmi place transparența și comunicarea. În fotbalul românesc funcționează foarte bine acest lucru. Trebuie să știu ce vrea fiecare jucător. 

Le-am spus și eu anumite lucruri jucătorilor. Vreau disciplină, respect și atitudine. Vreau să discut mult cu jucătorii, trebuie să treacă la muncă, altfel nu merge. Concurență pe posturi există.

Obiectivul meu este să împrospătez această echipă și să dau un spirit, să întineresc echipa când este cazul. Pe lângă jucătorii cu experiență să apară și alte nume, jucători mai tineri", a zis Florin Bratu la TV Digi Sport.

...despre jucători: "Voi da șanse tuturor. Palici a demonstrat multe în sezonul trecut. Am discutat cu el, fizic nu e la un nivel ridicat. De ce a venit la Dinamo? Nu e problema mea, eu am încredere că îl pot salva, el nu a jucat deloc în Belgia. Îl voi pune pe picioare".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 Februarie 2018, 22:31

Ce ma mai distrez cu comentariie unora care nu stiu pe ce lume sunt.....

valyomanyd
valyomanyd  •  27 Februarie 2018, 21:58
Postat de martinpen pe 27 Februarie 2018, 20:57

De ce induceti lumea in eroare si puneti ghilimele ca si cand ar fi spus Enache asta ? "Asta au făcut jucătorii" Enache a spus altceva, asa ca nu e nevoie sa puneti ghilimele...

Bă, tu ori ai încurcat articolele, ori nu știi pe ce lume ești ! :))))

manty_one
manty_one  •  27 Februarie 2018, 21:16
Postat de martinpen pe 27 Februarie 2018, 20:57

De ce induceti lumea in eroare si puneti ghilimele ca si cand ar fi spus Enache asta ? "Asta au făcut jucătorii" Enache a spus altceva, asa ca nu e nevoie sa puneti ghilimele...

Enache e noul antrenor a lui mimamo?.)))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează