FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu trage concluziile după un play-out aproape perfect: "Din sezonul viitor trebuie să arătăm a haită!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 22:54

Florin Bratu, 38 de ani, a comentat remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe din ultima etapă a play-out-ului, scor 0-0 (Detalii AICI). Tehnicianul abia așteaptă sezonul viitor, când speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă. 

"Am terminat acest play-out cu capul sus. De când am fost adus, am promovat foarte mulți tineri. Am avut totul la dispoziție și acest lucru m-a făcut să am rezultate cu această echipă, pe care o îndrăgesc.

Am fost formația care a înscris cele mai multe goluri, avem 11 victorii în 14 meciuri. Țin să le mulțumesc băieților, conducerii. Au avut încredere în mine, m-au lăsat să îmi fac treaba.

Sperăm să facem totul bine, cu banii pe care îi avem la dispoziție. Vrem să facem o echipă competitivă. Sper să-i duc pe băieți cât mai sus. Sunt bucuros că văd un Dinamo ofensiv, dinamic, iar în sezonul viitor trebuie să arătăm a haită, când vine cineva în Ștefan cel Mare să ne ia în serios", a zis Florin Bratu la LookTV. 

CLASAMENT PLAY-OUT

 ETAPA 14 DIN PLAY-OUT:

Azi


Dinamo - Sepsi 0-0

Sâmbătă
18:30 Botoșani - Gaz Metan
21:30 Juventus - Voluntari
21:30 Chiajna - ACS Poli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
832340336969683
Nello Milano  •  02 Iunie 2018, 16:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gtn5
gtn5  •  02 Iunie 2018, 13:57

play-out e singurul loc unde mai castigati si voi,unde sunteti campioni,deci si la anul tot asa sa ne vedem,hau hau.

ionut.07
ionut.07  •  02 Iunie 2018, 11:05

Bratu, deocamdată, nu e deloc realist. Dinamo a jucat împotriva unor echipe care practicau un fotbal de curtea școlii, singurul lor argument ptr apariția în prima ligă fiind susținerea politică. Fără 4-5 achiziții, jucători de-o valoare certă, Dinamo se va lupta undeva ptr locurile 6-7. Nu mai pun la socoteală faptul că jucătorii pot fi vânduți de către Negoita la primele oferte, indiferent de rolul lor în cadrul echipei. Cu alte cuvinte, Bratu trebuie să fie mai ponderat în declarații.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close