FOTBAL  »  LIGA 1  »  ACID

Florin Călinescu: "Dan Petrescu e antrenor, Hagi a fost mai mult «turist»"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2008 00:00

Florin Călinescu analizează performanţele obţinute de reprezentanţii "Generaţiei de Aur" în carierele de antrenori, fiind de părere că Dan Petrescu este singurul care poate să spună în momentul de faţă că s-a impus în această meserie.

"Pe Dan Petrescu îl poţi simţi că e antrenor. E mereu în iarbă, se agită, se luptă pentru echipa lui, e foarte pasionat şi dedicat meserieii. Hagi e mai mult turist: cînd antrenează, cînd stă pe bară, cînd se supără, în timp ce Gică Popescu e onest. A spus că nu se vede antrenînd o echipă şi aşa a fost. Omul nu a continuat cu această meserie" a comentat Călinescu pentru gsp.ro.

Playtech: Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista


Comentarii (24)
 •  01 Ianuarie 2009, 14:42

marele actor calinescu.atotstiutoru si a atotpriceputtu calinescu.da tu ce esti ma in actorie.. nici macar turist nu esti noroc cu pro tv ca altfel nu te stia nimeni

 •  01 Ianuarie 2009, 13:41

eu nu stiu ce are omu asta in cap, eu inteleg ca mai imbatranesti, mai mor neuroni, da ce treaba ai tu cu fotbalul nu inteleg, te pricepi la forbal cum ma pricep eu la bowling. Te iai de Balint, acum iti dai tu cu parerea despre Hagi, tu tiai dori macar sa ii faci ghetele lui Hagi, poate in 2009 o sa taci, ca anu 2008 lai terminat vorbind aiurea. LA multi ani!

 •  01 Ianuarie 2009, 13:38

de ce se supara lumea? in romania sunt 22.de miloane de antrenori crutici si politicieni

Vezi toate comentariile (24)
Comentează