FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

Florin Călinescu va comenta FCSB - Clinceni! Debutează la Prima TV

Florin Călinescu, noua vedetă de la Prima TV, va comenta meciul FCSB - Academica Clinceni de sâmbătă (21:00, liveTEXT pe GSP.ro).
Florin Călinescu, noua vedetă de la Prima TV, va comenta meciul FCSB - Academica Clinceni de sâmbătă (21:00, liveTEXT pe GSP.ro).

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 17:57 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 18:37

Florin Călinescu, noua vedetă de la Prima TV, va comenta meciul FCSB - Academica Clinceni de sâmbătă (21:00, liveTEXT pe GSP.ro).

  • Postul generalist Prima TV va transmite câte un meci de Liga 1 în fiecare etapă. Noua înțelegere a debutat cu disputa dintre FCU Craiova și FCSB (0-1).
  • De asemenea, partida va fi transmisă în același timp de Telekom Sport, Look+ și Digi Sport.

Călinescu va comenta partida alături de un jurnalist sportiv cu mare experiență, Bogdan Cosmescu. Astfel, Prima continuă campania „vedete la meciuri”, scrie paginademedia.ro.

Va fi debutul lui Călinescu la Prima. Acesta va prefața și meciul, de la ora 20:00. 

De luna viitoare, Florin Călinescu va avea și o emisiune la postul generalist: „Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”.

Dragoș Pătraru, prima surpriză

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, a fost surpriza pregătită de Prima TV pentru FCU Craiova - FCSB. Venit din zona emisiunilor politice, acesta a oferit mai multe declarații ieșite din comun.

  • „Dacă gazonul nu e biliard, noi nu putem juca. Dacă e sintetic, sare mingea. Mai e și horoscopul...”
  • „Au două viteze, încet și pe loc”
  • „S-a pregătit 30 de secunde să dea voma asta de centrare”
  • „La noi ai impresia că toți de pe teren au jucat la pariuri. Că au pus pe primul corner, pe primul galben”
  • „Și calul aleargă, tată, dar aici nu e atletism”

Cum i-a fost propus un blat în Liga 1 lui Florin Călinescu

În trecut, actorul și omul de televiziune a fost implicat serios în fotbalul românesc, fiind aproape de cei de la Rocar.

„La Rocar am ajuns pentru că aveam o prietenie bizară. Pentru mine prietenia nu e selectivă. Gheorghe Florea era ospătar pe la Orșova și în tinerețe mi-a dat doi mici și-o bere. Lui i s-a părut că sunt pe cai mari la ProTV... Eu am venit cu drag, dar am zis că nu fac nimic. Și veneau oameni celebri și-mi ziceau: «Băi, batim la mini și bați tu la tini. Așa stăm în Divizie. Ce te strofoci atât?!». «Nu, că noi jucăm pe teren».«Dacă joci pi tiren o să cazi, Florine!»”, a dezvăluit Călinescu un dialog purtat cel mai probabil cu Gheorghe Ștefan, patron la Ceahlăul Piatra Neamț.

Acesta a continuat poveștea implicării în fotbal: „În primul meci jucat pe Giulești am bătut cu 3-2. A fost senzație. Cu Steaua am făcut 2-2 și s-au pus pe noi. Am văzut cum se distruge o echipă cu arbitrul, cu antrenorul, cu jucătorii, cu Federația... Am învățat de la Gino Iorgulescu, cel care-mi zicea de arbitri. De Corpodean, de Zotta, sunt mai mulți... Când îi aveai p-ăștia, n-aveai nicio șansă.

Era clar că sunt niște lucruri acolo... Am picat în B mândri, pe teren, pentru că n-am vândut niciun minut. Erau echipe care făceau trei schimbări la pauză, iar prin repriza a doua doi ieșeau că aveau întindere... Cum să demonstrezi asta?”.

Rocar a evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc două sezoane. Primul sezon sub patronatul lui Gheorghe Nețoiu, iar al doilea sezon avându-l patron pe Gheorghe Florea, om de afaceri, patron în același timp al echipei Fulgerul Bragadiru din liga secundă. Echipa a retrogradat în 2001 în liga secundă.

Lucian Filip, înaintea partidei cu FCSB: „Sigur că perioada asta slabă se va încheia”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, fără noua achiziție la meciul cu Craiova » Care este motivul

Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu, iertați de Reghecampf: „Am avut o discuție cu ei, mi-am dat seama că au înțeles ce le-am transmis”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  25 Septembrie 2021, 14:23

Dacă fotbalul neaoș al nostru a ajuns un circ ,de ce să nu avem și un pamfletar/circar . Măcar cu Călinescu vom avea de cine și de râde .

paolo14
paolo14  •  25 Septembrie 2021, 07:56
Postat de dodo001 pe 24 Septembrie 2021, 19:46

Trebuie sa se miște mult mai repede, nu poate aici sa își caute cuvintele. Nu poți sa fi molcom. Plus de asta trebuie sa ai o cultura fotbalistica, adică sa știi ce a mai făcut echipa aceea sau un jucător anume

Adică exact ceea ce el nu are!

custeauamereu24
custeauamereu24  •  24 Septembrie 2021, 20:12

Oare tot asa frustrat a rămas? E bine ca meciul se vede și pe alte posturi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează