FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Florin Cernat: "Noi nu mai avem fotbal, ci doar scandaluri"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Florin Cernat, fotbalistul celor de la Karabükspor, a declarat la "Fotbal Club" că în fotbalul românesc primează scandalul în faţa jocului de calitate.


Florin Cernat, fotbalistul celor de la Karabükspor, a declarat la "Fotbal Club" că în fotbalul românesc primează scandalul în faţa jocului de calitate.

"Noi ne mulţumim cu puţin. Degeaba declarăm că vrem să ieşim din grupe, să ajungem în primăvara europeană, dacă acest lucru nu se vede şi pe teren. Noi nu prea mai avem fotbal, ci doar scandaluri. Românii intră pe teren doar cu gîndul de a termina mai repede, mai ales cînd joacă cu echipe mari", a declarat Florin Cernat.

"Jucătorii români sînt timoraţi de toate declaraţiile făcute de patroni, de ameninţările care se fac, că nu primesc bani, că sînt daţi afară. În străinătate nu se întîmplă nimic din ceea ce vedem în fotbalul românesc", a adăugat Cernat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează