FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS MIOVENI 4-0

Florin Costea a semnat azi cu Steaua

Florin Costea este din nou coleg cu fratele său Mihai, de data asta la Steaua FOTO: steauafc.com +33   FOTO
Florin Costea este din nou coleg cu fratele său Mihai, de data asta la Steaua FOTO: steauafc.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 20:51

Costea cel mare a venit astăzi la palatul lui Gigi Becali pentru a negocia salariul şi a semnat cu Steaua, iar de mîine se va pregăti sub comanda lui Levy.


Steaua a început campania de achiziţii a sezonului cu Gabi Matei şi Dorinel Popa, dar a terminat-o în mare forţă. După ce Bourceanu a semnat săptămîna trecută, iar Prepeliţă a făcut acelaşi lucru ieri, astăzi a venit marea lovitură a verii: Florin Costea.

Deşi Gigi Becali a spus luni seara că "nu cred că va mai veni şi Florin, deoarece el vrea să plece în străinătate", atacantul Universităţii a devenit şi el de azi fotbalistul roş-albaştrilor. Costea senior a venit azi în Bucureşti şi va merge la reşedinţa patronului Stelei din Aleea Alexandru pentru a discuta detaliile contractuale.

Cum el e impresariat de verii lui Gigi Becali, aproape sigur se va ajunge la un acord, mai ales că şi Giovanni, şi Victor Becali au anunţat zilele trecute că "Steaua e singura variantă pentru Florin, deşi el îşi doreşte o echipă din străinătate, dar acolo ar putea ajunge abia după doi ani la Steaua în care să confirme şi să revină la forma de acum 2-3 ani".

COMENTEAZĂ SOSIREA LUI FLORIN COSTEA PE MYSPORT!


Poate lua peste 700.000 de euro într-un an
Avînd în vedere că e liber de contract, Florin Costea va avea parte de condiţii financiare bune la Steaua. Ar putea încasa chiar şi un sfert de milion la semnătură, dar şi un salariu de minimum 200.000, la care s-ar adăuga primele de obiectiv. În total ar putea ajunge la peste 700.000 de euro.

Condiţii financiare la Steaua
- 250.000 de euro primă de instalare
- salariu de 18.000 de euro pe lună
- primă de 150.000 de euro dacă Steaua va cîştiga campionatul şi va merge în grupele Champions League

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU FLORIN COSTEA LA PALAT!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (152)
lucell
lucell  •  04 August 2011, 02:06
Postat de sharky_04 pe 03 August 2011, 23:10

Ar fi o chestie sa se adevereasca vorbele spuse de Adrian Mititelu si anume Steaua sa nu aiba dreptul de a-l folosi pe Florin Costea si sa pateasca ca in meciul Rapid-FC Vaslui 0-3 camd Rapid a pierdut fiindca nu avea dreptul sa il foloseasca pe Dacian Varga si Tibi Balan, trasnferati prin intermediul Rapid 2 Bucuresti :))

e cu totul alta treaba mah:) voi nu intelegi nici acum, tu si cu patronul tau care v-a distrus :) baietii astia trebuia sa joace undeva, au viata lor intelegeti:) cu sufletul joci pana la 20 -23 de ani dupa... papa trebuie papa si bani:)

thefisherking
thefisherking  •  04 August 2011, 00:02

Si din nou, "managementul" de la "palat" isi spune cuvantul. Adicatelea, cumperi un vagon de atacanti, dar nu iei macar un singur om capabil sa-i puna in valoare. Astia au venit la echipa ciobanului sa faca atletism, ca mingea nu o sa o prea vada. Magotul i-a luat pe fratii Costea pentru ca da bine la televiziuni, baietii or fi buni, nu zic ca nu, dar le trebuie si minge ca sa o bage in poarta. Eu zic sa-l reprofileze pe Geraldo, e cam singurul care stie cu mingea de pe acolo. In rest, pleava...

ca_mel
ca_mel  •  03 August 2011, 23:29

Imi e teama sa nu se rupa prea des ca la Craiova a stat mult in tribuna din cauza accidentarilor.

Vezi toate comentariile (152)
Comentează