FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Florin Costea face senzaţie! Face eforturi mari să prindă un loc de titular

Florin Costea (26 de ani) va juca la Steaua cu numărul 7 pe spate, devenit celebru după ce l-a purtat Lăcătuş timp de 14 ani
Florin Costea (26 de ani) va juca la Steaua cu numărul 7 pe spate, devenit celebru după ce l-a purtat Lăcătuş timp de 14 ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 02:21

Levy a povestit că fratele mai mare al lui Mihai se pregăteşte fantastic, rămîne pe teren chiar şi după terminarea şedinţei şi are o motivaţie ieşită din comun pentru a reuşi


A semnat cu Steaua în urmă cu o lună, dar încă n-a debutat într-un joc oficial. Cu toate acestea, Florin Costea a reuşit să-şi impresioneze antrenorii. Ronny Levy le-a povestit celor din conducere despre modul "fantastic în care Costea cel mare vrea să revină la forma sa maximă".

În afara golurilor marcate în cele două amicale în care a fost folosit pînă acum, Florin Costea a entuziasmat la antrenamente, dar şi prin atitudinea sa în afara gazonului. "Rămîne să mai facă exerciţii sau stretching chiar dacă aproape toţi colegii săi pleacă la vestiare. Stă mai mult la refacere şi în fiecare zi îl întreabă pe doctor cînd va putea intra să joace ca titular.

Eu, pînă acum, nu am văzut un jucător revenit după o accidentare gravă care să aibă o atît de mare dorinţă de revanşă. E imposibil să nu reuşească", a povestit Levy.

Florin Costea l-a şocat şi pe Gigi Becali. Acesta îl invitase în avionul său privat pentru a merge la Cluj, la turul cu ŢSKA Sofia, însă Costea a refuzat, iar motivaţia l-a lăsat cu gura căscată pe patron: "Rămîn la Bucureşti că vreau să mai fac două antrenamente, să mai recuperez din diferenţa pe care o am faţă de coechipieri".

4 goluri a marcat Florin Costea în cele două meciuri amicale în care a fost folosit de Levy: 7-0 cu Tunari şi 3-0 cu Buftea

47 de goluri are marcate Florin Costea în Liga 1, nici un alt jucător din lotul actual al Stelei nefiind, la acest capitol, peste atacantul adus de la Universitatea Craiova

Primul amical, 50 de minute, apoi 70 de minute
Costea n-a jucat deloc în oficiale, dar deja a bifat două partide de verificare. În primul, cel cu CS Tunari, de săptămîna trecută, a stat pe gazon 50 de minute. După 7 zile s-a jucat cu Buftea, iar Costea cel mare a fost folosit 70 de minute. În ambele cazuri genunchiul operat, cel stîng, a rezistat bine şi nu a acuzat dureri.

Atacant stînga, dar şi mijlocaş stînga
Florin Costea s-a adaptat deja în ambele sisteme gîndite de Ronny Levy. A jucat aripă stînga în modulul 4-3-3 folosit de israelian în jocul cu Tunari, după care, miercuri seară, a fost folosit mijlocaş stînga. În ambele întîlniri a început meciul ca titular alături de fratele său, Mihai.

"Florin Costea şi Mihai Costea sînt marile mele pariuri. Dintre ei, unul sigur va ajunge titular la echipa naţională, deşi eu cred că amîndoi vor juca sub comanda lui Piţurcă"
Gigi Becali

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (6)
suporterfcsb
suporterfcsb  •  09 Septembrie 2011, 09:49

Bafta Florine,eu zic ca vei reusii sa inscrii la primul meci oficial,oricare ar fi ala.SUCCES.Ar fi frumoasa o formula ca asta : Tatarusanu-Matei,Chiriches,Gardos,Brandan-Prepelita,Bourceanu-Tanase-Mihai Costea,Leo Tatu,Florin Costea :)

alpin
alpin  •  09 Septembrie 2011, 08:45

Senzational! Florin Costea merge la antrenamente si... SE ANTRENEAZA!! Nu ma asteptam la asa ceva. Credeam ca merge la antrenamente sa se joace cu girafele.

adriani73
adriani73  •  09 Septembrie 2011, 08:20
Postat de simohayha pe 09 Septembrie 2011, 06:02

"dă-le"! Echivalent ar fi "dă lor" dar sună ca naiba.! Asa că se scrie corect gramatica, despartind verbul de pronume prin cratima! Forza Steaua! Jiji, VP(M)!

Asa se scrie corect gramatical domn profesor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează