FOTBAL  »  Superliga  »  FINANȚATOR

EXCLUSIV El e noul finanțator din Liga 1! » Craioveanul are 32 de ani și a venit la meci însoțit de 4 bodyguarzi

Articol de , - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 09:48 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 06:13

Finanțatorul cel nou din Liga 1, căruia conducerea Academicii Clinceni refuză să-i pronunțe numele, se numește Florin Dobrescu, e din Craiova, are 32 de ani și le-a atras atenția oamenilor din club fiindcă a venit la întâlniri însoțit de patru gărzi de corp

Clinceni așteaptă salvarea de la un om necunoscut în fotbal, care s-a angajat să suporte o parte dintre cheltuielile clubului în perioada următoare. „A plătit deja prime de 15.000 de euro pentru victoria cu Dinamo, o sumă pe care au împărțit-o jucătorii și staff-ul. Până acum s-a ținut de cuvânt”, povestesc surse din club.

Sabin Ilie, noul manager sportiv, a vorbit ieri despre situație, dar a refuzat să pronunțe numele investitorului-fantomă. Florin Dobrescu e numele, e din Craiova și are 32 de ani. Informații multe nu au nici persoanele care au avut contact cu Dobrescu în scurta vreme de când el s-a implicat în fotbal: „Am observat doar că umblă mereu cu câte patru bodyguarzi după el”.

Dobrescu a ales și conducerea nouă, cu Sabin Ilie și cu Augustin Călin în posturi. Apariția lui Sabin a generat bănuiala că din conducere va face parte și Adrian Ilie, însă „Cobra” nu deține vreo funcție în club, deși a asistat din tribună la partida cu Dinamo, câștigată cu 1-0. A fost prima victorie a ilfovenilor în acest sezon după o perioadă în care nu câștigaseră niciun meci din nouă avute cu Ionuț Chirilă pe bancă.

El e noul finanțator din Liga 1! » Craioveanul are 32 de ani și a venit la meci însoțit de 4 bodyguarzi
Florin Dobrescu, încercuit, în tribune, la meciul contra lui Dinamo

Stoican a refuzat, a venit Falub

Oficialii clubului încă nu au reușit să scape de contractul semnat cu Chirilă, unul în baza căruia antrenorul e plătit cu 7.000 de euro lunar. L-au suspendat până pe 15 decembrie fiindcă Ionuț nu a însoțit echipa la revenirea de la Cluj, după meciul cu CFR, a preferat să mai rămână în Ardeal. „Am o întâlnire programată mâine la prânz, o întâlnire care e mai importantă decât a fost meciul acesta”, a explicat el imediat după partida aceea.

Fiindcă nu izbutesc să rupă legătura cu Chirilă, șefii clubului l-au angajat pe Adrian Falub ca director tehnic. Fostul tehnician de la U Cluj se va ocupa de pregătirea echipei, însă nu poate fi încadrat ca antrenor deoarece există deja un „principal” în acte.

Înainte să-l aducă pe Falub, ilfovenii au negociat cu Stoican. El ceruse să fie clarificată situația lui Chirilă și să semneze doar ca antrenor principal, nu ca director tehnic, o condiție pe care conducerea n-a putut s-o respecte.

E o situație dificilă, dar nu imposibilă, fiindcă sistemul competițional îți dă posibilitatea să rezolvi în play-out ceea ce nu ai reușit până acum, mai ales că punctele vor fi înjumătățite. Jucătorii au demonstrat că au calitate, nu poți s-o bați pe Dinamo fără antrenor dacă nu ai valoare!

- Adrian Falub, antrenor Clinceni

Citește și alte articole:

UPDATE Continuă telenovela de la Clinceni: suma cu trei zerouri cerută de Ionuț Chirilă pentru a pleca de la echipă + drept la replică al tehnicianului

CLINCENI - DINAMO 1-0. Rednic, uite cine te-a bătut! » „Fără indicații tactice. Ați văzut ce simplu e?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
alexramses
alexramses  •  08 Decembrie 2021, 21:48

Da, Bucsaru a fost rezervat si discret cat a fost patronul Urziceniului, dar vorba aceea rusinoasa cu mutu si pamantul,a facut-o lata de tot la urma , a fugit cu banii de CL, a lasat echipa de izbeliste, a disprut Urziceni campiona Romaniei, avem nevoie de oameni discreti si la locul lor in fotbal , dar nu Bucsaru , care cand s-a vazut cu bani a dat bir cu fugitii!

dodo001
dodo001  •  08 Decembrie 2021, 19:01
Postat de talpaiadului pe 08 Decembrie 2021, 13:58

Nu intotdeauna, de exemplu Bucsaru era cat se poate de rezervat si nu incerca sa iasa in fatza nici el personal si nici nu-si promova vreuna din firmele proprii. Ce bine ar fi sa avem in prima liga mai multi patroni ca Bucsaru...

Ma intreb de ce nu s-a dus sa ia echipa lui Mititelu?

192486884818821
Mihnea Ilie  •  08 Decembrie 2021, 17:15

Asa fotbal, asa investitori. Fără alte comentarii. Dacă e cu conștiința curata, de ce umbla cu gărzi de corp? Un alt *** de roman...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează