FOTBAL  »  Superliga  »  IRONIE

VIDEO „Așa fac țăranii cocliți” » Florin Gardoș a „rupt” Tik Tok-ul cu răspunsul pentru Dana Budeanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 12:31 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 13:30

Fundașul Florin Gardoș (33 de ani) se bucură de timpul liber, după ultimul meci din acest sezon, și se distrează în mediul online.

Fotbalistul de la Academica Clinceni a postat un video pe Tik-Tok, în care o ironizează pe Dan Budeanu, după o declarație controversată a acesteia.

„Toți meltenii se pozează lângă grătar, cu micii pe grătar și cum fac ei ceafă. Ce aveți, bă băiatule? Ce e, mă, aia? Cum să te pozezi, mă, cu grătarul, bă băiatule? Cum să te pozezi făcând grătar? Cum? Ce ne arăți? Că ai mâncare? Am mâncare, am burta plină... E OK. Care e semnificația acestor poze de țărani cocliți? Cum face el grătar, ce mișto e cu fumul ăla...”, a spus Dana Budeanu. 

Desemnat „Antrenorul anului” în Ancheta Gazetei, Mircea Lucescu a dezvăluit de ce ar fi refuzat să preia „naționala”: „Atunci am zis că nu o să revin niciodată!”
GALA GSP 2021
Desemnat „Antrenorul anului” în Ancheta Gazetei, Mircea Lucescu a dezvăluit de ce ar fi refuzat să preia „naționala”: „Atunci am zis că nu o să revin niciodată!”

Declarația l-a făcut pe Florin Gardoș să reacționeze într-o manieră amuzantă pe Tik Tok.

VIDEO Florin Gardoș, ironie către Dana Budeanu

Florin Gardoș a postat un filmuleț în care pregătea o friptură la grătar, iar pe fundal se aude declarația dată de Dana Budeanu.

„Îmi cer scuze, doamna Dana”, a scris Gardoș.

@floringardos

Imi cer scuze D-na Dana 🤭 ##tbone ##steak ##steaktiktok ##blackangus

♬ sunet original - BELLA 🤍

Florin Gardoș: „Mi-e greu să mai vin la fotbal, nu am de ce să mai vin. Sunt 4 luni de restanțe”

După 0-1 contra Chindiei, fundașul a vorbit despre problemele financiare de la la Academica Clinceni.

„Am arătat destul de rău azi, nu cred că meritam mai mult de un egal. Nu am fost concentraţi până la final. Nici Chindia nu mi s-a părut că ar fi făcut un joc extraordinar. E foarte dificil şi nu m-aş fi gândit niciodată în vară că vom ajunge în situaţia asta, dar aşa se întâmplă dacă lucrurile nu sunt în ordine.

Cred că echipa asta nu e echipă de ultimul loc, dar trebuie schimbat ceva aici. În continuare sunt 4 luni restanţe la salarii, dar am avut nişte bonusuri şi au fost bune şi alea, mai ales că am reuşit să facem nişte puncte. Și cel puţin ceva bani de sărbători vor fi. 

Nu am avut nicio satisfacţie sezonul ăsta. Dacă nu am nicio plăcere, mi-e greu să mai vin la fotbal. Nu am de ce să mai vin. Noi suntem oarecum la mijloc. Domnul Chirilă îşi doreşte în continuare să lucreze cu noi, noi suntem zi de zi acum cu un alt antrenor. Noi, jucătorii, am căzut cumva la mijloc”, a spus Florin Gardoș, potrivit Telekom Sport

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Culisele demiterii lui Mircea Rednic » Doi sponsori cu greutate și-au dat acordul

FCSB se transformă radical! Ce echipă pregătește Becali pentru 2022

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
sorine
sorine  •  01 Mai 2022, 07:42

Domnii de la GSP! Ar trebui sa va cam fie rusine! Ce a fost vulgar si jignitor in comentariul meu de mai sus?Exagerati rau de tot. Dar ce este de ras astazi in viata de zi cu zi,sunt declaratiile despre Democratie si Libertate,care sunt de fapt numai vorbe,ipocrizia dusa la absolut caracterizeaza viata contemporana! Ia vedeti ce mai cenzurati!!!

romandenatiemincinossihot
romandenatiemincinossihot  •  30 Aprilie 2022, 16:29

probabil era ultimul lui gratar .. si a zis sa fie amuzant .. ca dupa o arde stomacul amuzant :))))))))))))

sorine
sorine  •  30 Aprilie 2022, 13:43

Acum sa fim sinceri,lasand la o parte comentariul caustic al duduii Budeanu,dar micii si ceafa de porc la gratar este stampila romanului,indiferent ca e de la tara,sau din ***,sau din ***,ori de pe Calea Victoria! Asta este traditia romaneasca,cand spui Roman,spui patru mici cu mustar si Paine,sau o ceafa de porc cu cartofi prajiti. Asa cum,la turci este kebabul (Donner,Shaorma),la greci este Gyrosul,la americani Hamburgerul si TBonesteak,la italieni Pizza si Pasta,si sunt o gramada de exemple. Sa-ti bati joc de mici si de ceafa la gratar,inseamna sa-ti bati joc de toti romanii. Asa ca ca madam Budeanu,chiar daca strambi din nas,sunt sigur,ca ai stat si mata la un gratar cu mici si bere!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează