FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Florin Gardoș recunoaște conflictul cu Devis Mangia: „De atunci s-a terminat totul” + Răspuns la atacurile lui Prunea

Florin Gardoș în tricoul lui CSU Craiova
Florin Gardoș în tricoul lui CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 20:47

Florin Gardoș (30 de ani) a ajuns sub formă de împrumut la Poli Iași și recunoaște că a avut un conflict cu antrenorul lui CSU Craiova, Devis Mangia, iar de atunci n-a mai prins prima echipă a oltenilor.

„Încă nu m-am întâlnit cu colegii mei de la Iași. Abia mâine se va întâmpla. Îmi doream să plec de la Craiova, nu voiam să aștept foarte mult pentru a nu pierde nicio zi din pregătirea de iarnă. Am fost oarecum presat de timp. Cei de la Iași și-au dorit foarte mult să merg acolo. M-a sunat și domnul Flavius Stoican să merg acolo și am zis că asta e cel mai important pentru mine. E important să te sune antrenorul. Am zis să merg acolo unde sunt dorit și să am liniște.

Am pierdut la un moment dat echipa la Craiova și apoi am început să fiu nemulțumit. La un moment dat, am avut un conflict cu antrenorul și de atunci s-a terminat totul. În cazul meu n-a fost loc de o a doua șansă. Din vară mai am un an de contract cu Craiova”, a declarat Gardoș la TV Digi Sport.

Gardoș i-a răspuns și lui Florin Prunea, care a declarat că Poli Iași a pierdut din afacerea cu CSU Craiova: „Sunt convins că domnul Prunea are alte probleme cu conducere și nu cred că e nimic legat de mine. Mi-e cam frică să mă mai gândesc la echipa națională. Ăsta era planul când am venit la Craiova”.

„Toată stima pentru cariera lui Gardoș, dar cred că Iașiul a pierdut mult din acest schimb (n.r. Gardoș+Burlacu - An. Cristea)”
Florin Prunea

4 meciuria jucat Gardoș pentru CSU Craiova în acest sezon de Liga 1

BURSA TRANSFERURILORiasi

POLI IAȘI
- antrenor: Flavius Stoican (confirmat)
- veniri: Kizito (revenire de la BATE Borisov)
- plecări: Cobrea, Roşu, Aguinaldo, Bekui, N’Dongala, P. Pârvulescu (contracte reziliate)

Citește și:

EXCLUSIV Transferurile puse la cale de Craiova și Poli Iași ar putea fi BLOCATE! Lovitură de teatru: "E ilegal!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
toni_soare
toni_soare  •  13 Ianuarie 2019, 11:20

nu mai dezinformati cu stiri idioate..........Florin Prunea a declarat ca Poli Iasi a iesit in pierdere cu vanzarea lui Adrian Cristea(capitanul si ,,motorul,, echipei), in sensul in care U.Craiova i-a cedat doar pana in vara, sub forma de imprumut pe Gardos si Burlacu...

observator_federal
observator_federal  •  13 Ianuarie 2019, 09:53

Cu Gardoș în teren, Craiova nu a câștigat niciun meci - a pierdut Supercupa cu CFR, a pierdut la Sepsi cu 0-1, a pierdut acasă 0-1 cu Concordia, a făcut egaluri acasă 0-0 cu Iași și 2-2 cu Botoșani. Mangia a avut motive suficiente să-l țină pe ușă. În fine, la Iași i se oferă lui Gardoș o nouă șansă...

emil1986
emil1986  •  13 Ianuarie 2019, 09:53
Postat de calinescu_ pe 13 Ianuarie 2019, 09:38

GARDOS SI CHIRICHES SUNT REZULTATUL TIPIC AL PUNGULITELOR LUI NEUBERT ...!!!! MARTZOAGE ALIMENTATE CU JARATEC PENTRU MECIURILE CU CHELSEA SI AJAX SI CARE FARA JARATEC AU REDEVENIT CE AU FOST ADICA FOTBALISTI MEDIOCRI ...!!! NICI LA IASI GARDOS NU SE POATE IMPUNE IN FATA LUI FRASINESCU SI MIHALACHE ....!!!!! ASTA AR PATI SI CHIRICHES DACA AR VENI IN LIGA I ....!!!!

Ma mimamovistule frustrat, Grados, spre surprinderea ta, a avut o accidentare care l-a tinut in afara terenului peste 1 an de zile. La Craiova a inceput bine, se pare insa ca problemele cu accidentarea nu s-au rezolvat in totalitate. Cat de Chiriches, afla, frustrat sinistru, ca Vlad a jucat la Tottenham cam 40 la suta din meciuri, apoi a fost cumparat de o echipa, Napoli, care de vreo 5-6 ani termina in primele 4 intr-un campionat ca cel al Italiei in care n-ai sa mai vezi un mimamovist jucand in vecii vecilor. :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează