FOTBAL  »  Superliga  »  IMPRESAR

Florin Lovin și-a lansat site-ul oficial de impresar » Reprezintă trei dintre starurile FCSB-ului și un jucător de la Viitorul!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iulie 2017 11:35

Florin Lovin și-a început deja cariera de impresar și a lansat astăzi site-ul oficial al firmei pe care o administrează, "Creative Football Management".

Pe site figurează și numele fotbaliștilor reprezentanți de Lovin, printre care se numără și trei jucători de la FCSB și foști colegi ai săi de la Astra: Denis Alibec, Constantin Budescu și Junior Morais.

Un alt nume important este cel al mijlocașului Viitorului, Ionuț Vînă (22 de ani), unul dintre jucătorii de perspectivă din echipa antrenată de Gheorghe Hagi.

Fostul mijlocaș s-a retras la finalul sezonului proaspăt încheiat, după o carieră în care a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la FCSB, TSV 1860 Munchen, Oțelul Galați și Astra.

3 titluri
de campion al României a cucerit Lovin de-a lungul carierei: două cu FCSB și unul cu Astra

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează