FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Florin Marin a explicat de ce şi-a dat demisia de la Astra » Ce relaţie a avut cu Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 19:14

Florin Marin şi-a dat demisia de la Astra chiar dacă giurgiuvenii au cîştigat meciul din această rundă cu Săgeata Năvodari, scor 2-0. În locul său a revenit Daniel Isăilă pentru ultimele 3 etape din acest sezon, dar şi pentru finala Cupei.

Florin Marin a explicat astăzi de ce şi-a demisia de la echipă: "Am renunţat din cauza faptului că n-am obţinut rezultatele pe care le doream atît noi cît şi conducerea şi decizia îmi aparţine mie în totalitate.

Am avut 4 puncte avans faţă de Petrolul şi acum Petrolul e cu un punct în faţă. Nu e adevărat că au fost neînţelegeri între mine şi Dinu Gheorghe. Am stabilit dinainte să nu stea pe bancă. A fost o înţelegere între noi doi. Am demisionat pentru că am pierdut locul 2", a spus Florin Marin la Digi.

Tehnicianul nu va reveni în staff-ul lui Victor Piţurcă: "Nu regret că am plecat de la echipa naţională, mi-am asumat riscuri. În viaţă mai şi pierzi, nu numai câştigi".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Mai 2014, 17:40

Flocea ...ramai un antrenor neinteles ...

kdk.19
kdk.19  •  08 Mai 2014, 23:59

CORECT !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează